Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τρίκαλα: Δάκρυα στο αστυνομικό τμήμα από θύματα διαρρηκτών που πήραν πίσω τα υπάρχοντά τους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Συγκινητικές στιγμές εξελίχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων καθώς ηλικιωμένοι…

θύματα των 3 κλεφτών πήραν πίσω τα υπάρχοντα με τους παθόντες να ευχαριστούν τους Αστυνομικούς. Oι δράστες που συνελήφθηκαν χθες με τα κλοπιμαία πάνω τους ύστερα από 4 διαρρήξεις σε σπίτια της πόλης των Τρικάλων, οδηγηθήκαν στην Εισαγγελέα Τρικάλων η οποία τους παρέπεμψε να απολογηθούν την Δευτέρα στην Ανακρίτρια, με την σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνους κακοποιούς καθώς ο 40χρονος κατά το παρελθόν μεταξύ των άλλων παραβατικών πράξεων, έχει κατηγορηθεί ότι εμπλέκεται και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο 37χρονος συνεργός του πριν λίγους μήνες είχε αποφυλακιστεί εκτίοντας ποινή 6 ετών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Όσον αφορά τον 14χρονο συνεργό τους προέρχεται από διαλυμένη οικογένεια. Χθες το απόγευμα, οι ηλικιωμένοι παθόντες και λίγη ώρα μετά τις διαρρήξεις των σπιτιών τους, ειδοποιήθηκαν από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων και παρέλαβαν τα κλοπιμαία, ευχαριστώντας με δάκρυα στα μάτια τους Αστυνομικούς που κατάφεραν να τους επιστρέψουν τα πολύτιμα για αυτούς τιμαλφή και χρήματα.

Πηγή: trikalanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε