Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρίκαλα: Δεκάδες κρούσματα στα Μεγάλα Καλύβια – Πηγαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Τρίκαλα: Δεκάδες κρούσματα στα Μεγάλα Καλύβια – Πηγαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Αναστάτωση επικρατεί στο χωριό Μεγάλα Καλύβια στα Τρίκαλα, καθώς τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται δεκάδες κρούσματα κορονοϊού, γεγονός που έχει προκαλέσει την ανησυχία τόσο στους κατοίκους όσο και στις αρμόδιες αρχές σημαίνοντας συναγερμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tv10.gr, επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 υπάρχουν σε τουλάχιστον 5 με 6 οικογένειες Μεγαλοκαλυβιωτών, με κάποια περιστατικά να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Έντονη ήταν σήμερα και η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο χωριό, με εντατικές περιπολίες σε πλατείες και γενικότερα σε δημόσιος χώρους.

Εδώ αξίζει να αναφερθεί πως ως γνωστόν στο χωριό λειτουργεί γηροκομείο και μέχρι δεν έχει καταγραφεί κανένα θετικό κρούσματα covid-19, κάτι που δείχνουν οι συχνοί έλεγχοι που διενεργούνται εκεί. 

Τις επόμενες ημέρες, ίσως της Κυριακή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και η ομάδα της ΚΟΜΥ Τρικάλων θα βρεθεί στο χωριό, που όπως προαναφέρθηκε είναι ανάστατο από τα πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού για να γίνουν μαζικά rapid test και να διαπιστωθεί η εξάπλωση του κορονοιού.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις