Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρίκαλα: Δύο ώρες πάλευαν οι γιατροί να σώσουν τη 15χρονη που κατέρρευσε σε νυχτερινό μαγαζί

Τρίκαλα: Δύο ώρες πάλευαν οι γιατροί να σώσουν τη 15χρονη που κατέρρευσε σε νυχτερινό μαγαζί

Τις δραματικές ώρες στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, από τη στιγμή που διακομίσθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (06.05.2023) η 15χρονη μαθήτρια η οποία βρισκόταν στην πόλη στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής και κατέρρευσε μέσα σε νυχτερινό μαγαζί, περιέγραψε στο newsit.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Γρηγορίου.  

“Στις 1:17 τα ξημερώματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προσήλθε το κορίτσι στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου μας. Ξεκινήσαμε άμεσα ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση. Το κορίτσι παρουσίασε κοιλιακή μαρμαρυγή, προχωρήσαμε σε απινίδωση και τοποθετήθηκε και ένας προσωρινός ενδοφλέβιος βηματοδότης. Παρά όμως τις προσπάθειες που έγιναν για περίπου δύο ώρες δεν κατάφερε να επανέλθει”, ανέφερε στο newsit.gr ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, Κωνσταντίνος Γρηγορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, την εκδρομή συνόδευε γιατρός, ενώ η 15χρονη, φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα, όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του Νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.

Έχει ληφθεί ήδη δείγμα αίματος για τοξικολογική εξέταση, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες η μαθήτρια έχασε τη ζωή της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις