Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρίκαλα: Εγκληματικές οργανώσεις υπό την προστασία αστυνομικού – 21 συλλήψεις και συνεχείς αποκαλύψεις!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σάλος από τη σύλληψη και το ρόλο εν ενεργεία αστυνομικού – Επικεφαλής των δύο αργανώσεων τρεις κρατούμενοι των φυλακών που θησαύριζαν από διακίνηση ναρκωτικών και μεταναστών…

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας με τις συλλήψεις να έχουν φτάσει τις 21 και τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη, δείχνοντας ότι δύο ομάδες με επικεφαλής κρατούμενους των φυλακών Τρικάλων θησαύριζαν με διακίνηση ναρκωτικών και μεταναστών αλλά και με προστασία σε νυχτερινά κέντρα της χώρας. Όλα αυτά με την προστασία αστυνομικού που υπηρετεί στο τμήμα μεταγωγών. Πιο συγκεκριμένα, αργά χθες το απόγευμα, άνδρες των ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας έκαναν έρευνες στα κελιά, σε όλες τις πτέρυγες του σωφρονιστικού ιδρύματος. Ανάμεσα σε αυτά και τα κελιά των τριών επικεφαλής. Ενός Αλβανού, ενός Σύρου και ενός Αρμένιου, μέσα στο οποίο βρήκαν μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα και κάρτες sim.

Όπως διαπιστώθηκε η μία από τις δύο ομάδες προμηθευόταν ναρκωτικά και τα διακινούσε στις φυλακές της χώρας. Η δεύτερη πουλούσε προστασία σε νυχτερινά κέντρα της χώρας, χρησιμοποιώντας ονόματα Ελλήνων νονών της νύχτας, εν αγνοία τους. Ένα παρακλάδι της οργάνωσης είχε έντονη δραστηριοποίηση στη διακίνηση μεταναστών και προσφύγων. Υπολογίζεται ότι τα κέρδη των τριών αρχηγών έφταναν τα 10.000€ κάθε μήνα.

Όλα αυτά υπό την προστασία εν ενεργεία αστυνομικού, ο ρόλος του οποίου αποσαφηνίστηκε από συνομιλίες που υπέκλεψαν συνέαδελφοί του. Ο αστυνομικός έδινε πληροφορίες και φέρεται να οργάνωνε πολλές από τις κινήσεις των πρωταγωνιστών της υπόθεσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε