Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρίκαλα: Η πρώτη κλήση του 2021 σε αστυνομία και ΕΚΑΒ – Τα δύο πρώτα περιστατικά του χρόνου

Λουτράκι

Στο καθήκον βρήκε η αλλαγή του χρόνου το προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στα Τρίκαλα, για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών, με τα πρώτα περιστατικά να καταγράφονται από τα πρώτα μόλις λεπτά του 2021.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr από τα πρώτα λοιπόν λεπτά του νέου έτους έγινε το «ποδαρικό» των συμβάντων που σχετίζονται με τη δραστηριότητα της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, με τα πρώτα περιστατικά του 2021, ευτυχώς να μην είναι ιδιαίτερα σοβαρά.

Μια ώρα πέρασε από την υποδοχή του νέου έτους και στις 01.15 περίπου χτύπησε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης. Το 100 δέχτηκε κλήση προκειμένου να συνδράμει στην άμεση και ασφαλή μεταφορά ασθενή στο Νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς να προστρέχουν σε βοήθεια.

Στο καθήκον βρήκε το 2021 και το προσωπικό το ΕΚΑΒ, που τους τελευταίους μήνες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά της πανδημίας. Συγκεκριμένα, το τηλεφωνικό κέντρο του 166 «χτύπησε» στις 01.30. Επρόκειτο για κρατούμενο των Φυλακών Τρικάλων που έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Επρόκειτο για ένα παθολογικό συμβάν, με τους διασώστες να καλούνται να μεταφέρουν τον κρατούμενο στα επείγοντα του Νοσοκομείου Τρικάλων.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις