Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρίκαλα: Η στιγμή που χάνει τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο – Το δραματικό φινάλε στον αγώνα

Τρίκαλα: Η στιγμή που χάνει τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο – Το δραματικό φινάλε στον αγώνα

Οι θεατές στα Τρίκαλα έχουν μαζευτεί στη γραμμή του τερματισμού. Οι αθλητές τρέχουν και όλα δείχνουν πως εκείνος που προπορεύεται δεν θα χάσει τη νίκη. Οι δυνάμεις του όμως, τον έχουν εγκαταλείψει…

Η αγωνία στα Τρίκαλα έχει χτυπήσει κόκκινο και οι αθλητές που παίρνουν μέρος στον αγώνα πλησιάζουν προς τον τερματισμό. Ο νεαρός που βρίσκεται μπροστά στέκεται άτυχος την τελευταία στιγμή. Είναι εξαντλημένος και τα πόδια του, τον εγκαταλείπουν. Παραπατάει και χάνει τη σίγουρη νίκη του. Μάλιστα ήταν τέτοια η εξάντληση, που όταν προσπάθησε να σηκωθεί, έπεσε κάτω για δεύτερη φορά και έτσι έμεινε εκτός τριάδας.

Συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε η κάμερα από την υπερπροσπάθεια των αθλητών στον τερματισμό στην κατηγορία Κ18 στα 4 χλμ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Έδαφος που διεξήχθη στην Πηγή, του δήμου Πύλης Τρικάλων.

Ενώ ο αθλητής ήταν έτοιμος να τερματίσει, οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν και πέφτει στο έδαφος. Προσπαθεί να σηκωθεί αλλά ξαναπέφτει, ενώ συγχρόνως οι άλλοι αθλητές τον προσπερνούν και μαζί σωριάζονται στο έδαφος και άλλοι από την υπερπροσπάθεια.

Να σημειωθεί πως οι αθλητές έχουν συνέλθει και είναι καλά στην υγεία τους. Δείτε τις εικόνες του trikalaola.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις