στα πηγαδάκια της βουλής, εκτός από τις παρεμβάσεις σε σειρά Νομοσχεδίων και για το ντύσιμό της.
Στη φωτό του trikalavoice.gr διακρίνεται κατά τη διάρκεια της χθεσινής κινητοποίησης στη ΔΕΗ Τρικάλων, με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο πρωτεργάτης των κινητοποιήσεων Δημήτρης Καπέλας και ο Δημήτρης Σαριγγαλάς.
Σε δήλωσή της για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ η Παναγιώτα Δριτσέλη αναφέρει: «Το κυβερνητικό νομοσχέδιο με το οποίο ξεκινά η διαδικασία πώλησης του 30% της ΔΕΗ είναι ένα επικίνδυνο νομοσχέδιο για την ασφάλεια της κοινωνίας και της χώρας.
Η εκχώρηση μεγάλου τμήματος της ενεργειακής υποδομής της ΔΕΗ, των εργοστασίων, των ορυχείων της αλλά και περίπου 2 εκατομμυρίων καταναλωτών στα χέρια ιδιωτών, αποτελεί απαράδεκτη μεθόδευση που βρίσκει αντίθετη την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών».
Πηγή: trikalavoice.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κοζάνη: Τον σκότωσε και τον έθαψε με φίλο του σε χωράφι – Φρίκη από τη στυγερή δολοφονία στη Σιάτιστα!
Εύβοια: Σπαραγμός για τον θάνατο του άτυχου Γιάννη – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του (Φωτό)!
Πρέβεζα: Μια κράμπα λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε 7χρονο αγοράκι – Πανικός σε πισίνα ξενοδοχείου!
Πάτρα: Μπήκε στο γραφείο και απείλησε να κάψει τους πάντες ζωντανούς – Δάκρυα, απειλές και άγριο ξύλο!
Κρήτη: Αναβάλλεται ο γάμος του Ανδρέα Παπανδρέου; – Η… μπλόφα, οι προσκλήσεις και ο θυμός του γαμπρού!
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit