Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τρίκαλα: Κόλπα την εποχή του κορονοϊού! “Έκλεισαν τα καταστήματα και κάνουν διανομές στο σπίτι”

επίδομα

Για «πειρατές» εμπόρους που πωλούν προϊόντα κατ’ οίκον, κάνει λόγο η Ομοσπονδία ΕΒΕ του νομού  Τρικάλων.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Αγγελάκης απευθύνει έκκληση ώστε να απομονωθούν αυτοί οι «έμποροι» και λοιποί επαγγελματίες (κομμωτές κλπ.) που δρουν εις βάρος συναδέλφων τους, αλλά και της δημόσιας υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων, ύστερα από πολλές καταγγελίες συναδέλφων επαγγελματιών ότι κάποιοι άλλοι (συνάδελφοι) πειρατές εκμεταλλεύονται τους νόμιμους καταστηματάρχες, που έχουν κλείσει με απόφαση της κυβέρνησης τα μαγαζιά τους και γυρίζουν στα σπίτια με ένα τσαντάκι στο χέρι, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες, όχι μόνο τις οικονομικές, που δρουν σε βάρος νόμιμων συναδέλφων, αλλά ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μεταδώσουν ή να κολλήσουν κορονοϊό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους αυτούς τους απερίσκεπτους να δείξουν σεβασμό και κατανόηση να περάσει η μπόρα αυτής της λαίλαπας και να μην είναι αυτοί η αιτία του κακού.  Το ίδιο υπεύθυνοι είναι και αυτοί που τολμούν και τους βάζουν στα σπίτια τους.

Σας παρακαλούμε πολύ όλους σας να δείξετε την πρέπουσα κατανόηση.  Είναι ανάγκη όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους συνανθρώπους μας.  Θυμόμαστε όλοι να τηρούμε τα μέτρα των ειδικών. Μένουμε σπίτι!».

Πηγή: trikalavoice.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις