Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τρίκαλα – Κορονοϊός: Νόσησαν ιερείς και δίνουν μάχη στο νοσοκομείο! Τα τεστ επιβεβαίωσαν τους φόβους τους

Τρίκαλα – Κορονοϊός: Νόσησαν ιερείς και δίνουν μάχη στο νοσοκομείο! Τα τεστ επιβεβαίωσαν τους φόβους τους

Ο κορονοϊός δοκιμάζει και την εκκλησία, με τα κρούσματα τις τελευταίες μέρες, να είναι συνεχόμενα…

Στην κλινική covid-19 νοσηλεύονται δυο κληρικοί της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, εδώ και λίγες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr οι κληρικοί βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία τους καθώς αμφότεροι έχουν υποκείμενα νοσήματα. Η κατάσταση της υγείας τους πάντως εξελίσσεται ομαλά μέχρι τώρα.

Κρούσματα και σε εκκλησία της Πάτρας

Συγκεκριμένα αναστάτωση έχει προκληθεί σε εκκλησία της Πάτρας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού, μετά τα τεστ που έγιναν.

Πρόκειται για έναν εκ των ιερέων του ναού, την παπαδιά αλλά και τον νεοκόρο. Η πληροφορία  έγινε γνωστή το περασμένο Σάββατο στην ενορία που βρίσκεται κοντά στο κέντρο. Να σημειωθεί ότι ο Ναός παραμένει κλειστός και δεν υπήρξε “υπερμετάδοση”, ωστόσο, γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Click4more: Κορονοϊός: Καθηλώνει η Βασιλεία Χανδρινού που νόσησε στην Καλαμάτα! “Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν για γέλια”

Χθες μάλιστα ειδικό συνεργείο έκανε απολύμανση στον Ναό! Σύμφωνα με το tempo24, η συγκεκριμένη εκκλησία είχε ανοίξει την προπερασμένη Κυριακή (παρά τα μέτρα) απλά για να δοθούν κάποια πρόσφορα και να ανάψουν κάποιοι πιστοί το κερί τους. Ωστόσο είχαν τηρηθεί τα μέτρα των αποστάσεων και των μασκών για πιστούς. Ομως οι ιερείς δεν φορούσαν μάσκες.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις