Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρίκαλα – Κορονοϊός: Πέθανε 28χρονη μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε στο νοσοκομείο

Ρωσία rapid test Κύπρο

Θλίψη στα Τρίκαλα για την 28χρονη που άφησε την τελευταία της πνοή. Ο κορονοϊός, αποδείχθηκε ένας αντίπαλος ανίκητος…

Το χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου θρηνούν τα Τρίκαλα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορoνοϊού. Tα ξημερώματα κατέληξε στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Τρικάλων μια 28χρονη κοπέλα η οποία νοσηλεύονταν εκεί τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, η υγεία της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση τα τελευταία 24ωρα καθώς είχε και υποκείμενα νοσήματα.

Εν τω μεταξύ θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 38χρονης εγκύου από την Κατερίνη, η οποία νοσηλευόταν με κορονοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί κατάφεραν με καισαρική να πάρουν το βρέφος, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Η άτυχη γυναίκα, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, διαγνώστηκε στο τέλος Σεπτεμβρίου θετική στην Covid, ενώ διένυε την 33η εβδομάδα της κύησης. Σύμφωνα, με πληροφορίες του Mega, η 38χρονη ήταν ανεμβολίαστη. Στις 28 Σεπτεμβρίου πήγε στο νοσοκομείο Κατερίνης, ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί το Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.

Δύο μέρες αργότερα, λόγω της κατάστασης της υγείας της γυναίκας, έγινε καισαρική, με το μωρό να νοσηλεύεται για λίγο στη Μονάδα Νεογνών. Μετά την καισαρική η 38χρονη διασωληνώθηκε, ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, στις 27 Οκτωβρίου, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις