Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Τρίκαλα: Πέθανε σε σούπερ μάρκετ την ώρα που ψώνιζε για το πασχαλινό τραπέζι

Τρίκαλα: Πέθανε σε σούπερ μάρκετ την ώρα που ψώνιζε για το πασχαλινό τραπέζι

Ο άτυχος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή σε σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα, με τους αυτόπτες μάρτυρες να τρέχουν μάταια για βοήθεια. Στα μαύρα μια οικογένεια της πόλης…

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ηλικιωμένος ψώνιζε σε σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα, όταν ξαφνικά έχασε την ισορροπία του και κατέρρευσε μέσα στο κατάστημα. Στο σημείο έτρεξαν υπάλληλοι και πελάτες αλλά ο 90χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Στο κατάστημα επικράτησε αναστάτωση και γρήγορα έσπευσε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον άντρα σε νοσοκομείο. Ο θάνατός του, διαπιστώθηκε λίγο αργότερα και από τους γιατρούς με την τραγική είδηση να έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια του 90χρονου.

Όλα έγιναν το μεσημέρι σε σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν πως ο 90χρονος υπέστη ανακοπή και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, όλα συνέβησαν όταν ο 90χρονος κάνοντας τα ψώνια του, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις