Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τρίκαλα: Προφυλακιστέος ο ανιψιός που σκότωσε τον θείο του για 160 ευρώ – “Δεν ήξερα τι έκανα”!

Τρίκαλα: Προφυλακιστέος ο ανιψιός που σκότωσε τον θείο του για 160 ευρώ – “Δεν ήξερα τι έκανα”!

Ο δράστης της δολοφονίας του 82χρονου στα Τρίκαλα ήταν όπως αποδείχθηκε συγγενής του. Διέρρηξε το σπίτι του θύματος για να κλέψει λίγα ευρώ…

Όταν ο ηλικιωμένος άνδρας τον κατάλαβε, δεν δίστασε να τον χτυπήσει με λοστό στο κεφάλι σκοτώνοντάς τον. Πήρε 160 ευρώ και εξαφανίστηκε. Αλλά όχι για πολύ. Η δολοφονία του 82χρονου έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (08.06.2018) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Το ίδιο βράδυ, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον δολοφόνο.

Αυτός είναι ο δολοφόνος του 82χρονου στα Τρίκαλα

Ύστερα από μεθοδικές και συντονισμένες ενέργειες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, το έγκλημα εξιχνιάστηκε. Σύμφωνα με την αστυνομία δράστης είναι ένας 41χρονος, συγγενικό πρόσωπο του θύματος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το πρωί προσήλθε με τον συνήγορο υπεράσπισής του ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα και ισχυρίστηκε ότι είχε προηγουμένως καταναλώσει δισκία φαρμάκων και δεν είχε συνείδηση του τι έπραττε. Κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη και των δυο προφυλακιστέος.

Η δολοφονία του θείου του στα Τρίκαλα

Ο 41χρονος διέρρηξε με λοστό το παράθυρο του σπιτιού όπου έμενε ο 82χρονος. Μπήκε για να κλέψει αλλά έγινε αντιληπτός από τον ηλικιωμένο άνδρα. Το θύμα αντέδρασε και ο συγγενής του δεν δίστασε να τον χτυπήσει επανειλημμένα στο κεφάλι με τον λοστό που χρησιμοποίησε για να διαρρήξει το σπίτι. Τον χτύπησε τόσο πολύ που τον σκότωσε. Και αφού άφησε τον 82χρονο νεκρό, πήρε από το σπίτι 160 ευρώ και έφυγε.

Άφησε το όπλο του εγκλήματος σε… κοινή θέα

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση. Και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της άγριας δολοφονίας. Που τους οδήγησε στον 41χρονο.

Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο σπίτι του, βρήκαν το λοστό με τον οποίο είχε σκοτώσει τον 82χρονο, έξω από το σπίτι του. Το όπλο του εγκλήματος κατασχέθηκε. Στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκαν και 155,20 ευρώ.

Πηγή: trikalavoice.gr, trikalaola.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις