Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τρίκαλα: Ροζ σκάνδαλο με σκηνές απείρου κάλλους – Η είσοδος του πεθερού και το διπλό διαζύγιο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αρχική σκέψη του πεθερού αποδείχθηκε λανθασμένη. Το έλα να δεις μέσα και έξω από το σπίτι με την υπόθεση να κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο…

Η ροζ υπόθεση που αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα και έκανε έναν ηλικιωμένο να τρέχει και να μη φτάνει, θυμίζει… Σόδομα και Γόμορρα. Ο 65χρονος που έχει ένα γιο και μία κόρη που είναι παντρεμένοι, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έπιασε στα πράσα τον γαμπρό και τη νύφη του να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις. Οι δύο οικογένειες δεν είχαν ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις και συναντιόντουσαν μόνο σε γιορτές και γενέθλια. Πριν από λίγες ημέρες ο ηλικιωμένος θέλησε να επισκεφθεί το σπίτι του γιου για να δανειστεί κάτι. Είχε μιλήσει προηγουμένως μαζί του και του είχε πει πως στο σπίτι θα ήταν η γυναίκα του.

Ο 65χρονος τηλεφώνησε στο σπίτι αλλά δεν απάντησε κανείς με αποτέλεσμα να περάσει από τη δουλειά του γιου του, για να πάρει τα κλειδιά και να μπει. Σίγουρος ότι στο σπίτι δεν ήταν κανείς, άνοιξε την πόρτα, μπήκε μέσα και αμέσως άκουσε κάτι περίεργους ήχους από τα δωμάτια. Αρχικά υπέθεσε πως ίσως είχαν μπει διαρρήκτες αλλά όταν αφουγκράστηκε πιο προσεκτικά κατάλαβε ότι ήταν βογκητά. Αμέσως μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά του και προχώρησε προς τα εκεί. Μόλις έβαλε το κεφάλι του στο άνοιγμα της πόρτας της κρεβατοκάμαρας είδε τη σύζυγο του γιου του σε ερωτικές περιπτύξεις με τον σύζυγο της κόρης του.

Αποφεύγοντας την τελευταία στιγμή εμφράγματα και εγκεφαλικά, ο 65χρονος έφυγε και λίγο αργότερα ενημέρωσε την υπόλοιπη οικογένεια. Οι διαδικασίες διαζυγίων έχουν ήδη ξεκινήσει όπως αναφέρει η εφημερίδα ”Espresso”.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε