Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τρίκαλα: Σκοτώθηκε ο Γιάννης Ρίζος μπροστά στα 5 παιδιά του – Η μοιραία πτώση από έλατο [pic]

Τρίκαλα

Συγκλονίζει ο αναπάντεχος θάνατος του πολύτεκνου πατέρα. Ο Γιάννης Ρίζος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι…

Τραγωδία στα Τρίκαλα με έναν πολύτεκνο πατέρα να χάνει τη ζωή του. Ο 67χρονος Γιάννης Ρίζος, πατέρας 5 παιδιών, σκοτώθηκε το μεσημέρι όταν έπεσε από έλατο που πήγε να κλαδέψει στο Παλαιοχώρι Καλαμπάκας, απ’ όπου και καταγόταν. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διέμενε εν ζωή στη Σωτήρα Τρικάλων. Απαρηγόρητη η γυναίκα του Κωνσταντίνα και τα πέντε παιδιά που αφήνει πίσω του. Στο σημείο του δυστυχήματος επικράτησε πανικός και παρά την έγκαιρη κινητοποίηση ο 67χρονος έφυγε από τη ζωή

Τραγωδία με νεκρό χορευτή στην Ηλεία

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η 8η Γιορτή Τρύγου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος η “Ωλένη” στην Ηλεία. Ένας 65χρονος χορευτής που συμμετείχε σύμφωνα με πληροφορίες με χορευτική ομάδα της Αμαλιάδας, “έσβησε” λίγο μετά την παρουσίαση του χορευτικού τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν τις 21.00 το βράδυ του Σαββάτου. Εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη το δρώμενο που είχε ετοιμάσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος και είχε ξεκινήσει η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα συγκροτήματα και τους συλλόγους που συμμετείχαν στην Γιορτή Τρύγου.

Μόλις ολοκλήρωσε την παρουσία της η χορευτική ομάδα της Αμαλιάδας οι χορευτές της τραβήχτηκαν στην άκρη της πλατείας και ξεκίνησε η επόμενη ομάδα. Ένας ηλικιωμένος της ομάδας από την Αμαλιάδα, ηλικίας 65 ετών, ο Ν.Ν. κατέρρευσε. Άμεσα έσπευσαν όσοι ήταν δίπλα του να τον βοηθήσουν, ενώ η μουσική και οι χοροί διακόπηκαν. Με αγωνία συμμετέχοντες στα δρώμενα και θεατές, παρακολουθούσαν τις προσπάθειες που έκαναν άνθρωποι με γνώσεις στην παροχή πρώτων βοηθειών, να κρατήσουν ζωντανό τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο από το νοσοκομείο του Πύργου, το οποίο και λόγο της απόστασης από την ηλειακή πρωτεύουσα στην Ώλενα, δεν ήταν εφικτό να φτάσει άμεσα. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον ηλικιωμένο συνεχίζοντας την προσπάθεια να τον επαναφέρουν. Όμως είχε καταλήξει και οι γιατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν το θάνατό του.

χορός

Πηγή: trikalaola.gr, ilialive.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις