Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Τρίκαλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Σταμούλης Φάλλας – Οργή για τα αίτια της τραγωδίας

Τρίκαλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Σταμούλης Φάλλας – Οργή για τα αίτια της τραγωδίας

Ο άτυχος επιχειρηματίας σκοτώθηκε στην Καλαμπάκα με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τα Τρίκαλα. Τα φανάρια που ήταν εκτός λειτουργίας φαίνεται πως έκαναν το τροχαίο αναπόφευκτο…

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας από το χαμό του 64χρονου επιχειρηματία Σταμούλη Φάλλα, στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (16-07-2021) στο Δέλτα Λαρίσης.

Ο Σταμούλης Φάλλας επέβαινε σε μηχανή και εκτινάχτηκε μετά από σύγκρουση με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο φανάρι του Δέλτα Λαρίσης, το οποίο κατά μαρτυρίες ήταν εκτός λειτουργίας. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Ο άτυχος άντρας ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ανταλλακτικών στην Καλαμπάκα, ιδιαίτερα κοινωνικός και πολύ αγαπητός απ’ όλους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr το ατύχημα συνέβη στο ύψος των φαναριών τα οποία βρίσκονταν εκτός λειτουργίας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την μηχανή με αποτέλεσμα ο οδηγός αυτής να εκτιναχτεί για μερικά μέτρα, ενώ το όχημα κατέληξε πάνω στη βάση των φαναριών.

Click4more: Βόλος: Νεκρός σε τροχαίο ο Γιάννης Χουλιαράς – Διαλύθηκε το μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες μετέφεραν σοβαρά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο τον 64χρονο οδηγό της μηχανής, ο οποίος αργότερα κατέληξε.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις