Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τρίκαλα: Στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία η σορός του 15χρονου που σκοτώθηκε από αεροβόλο

Τρίκαλα: Στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία η σορός του 15χρονου που σκοτώθηκε από αεροβόλο
Intime Αρχείο

Βαρύ είναι το πένθος στα Τρίκαλα μετά την ανείπωτη τραγωδία με τον Αλέξανδρο Καραμίτζιο. Ο 15χρονος έχασε τη ζωή του από αεροβόλο όπλο στη Θεόπετρα Καλαμπάκας το απόγευμα της Κυριακής (28.06.2020).

Τη Δευτέρα (29.06.2020) έγινε γνωστό από τα Τρίκαλα ότι η σορός του άτυχου 15χρονου θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία. 

Σύμφωνα με το TV10.gr ο Αλέξανδρος, μέλος πολύτεκνης οικογένειας ιερέα, φέρεται να έπαιζε με δύο από τα έξι αδέρφια του, ηλικίας 3 και 17 ετών. Ξαφνικά και κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες χτυπήθηκε στο κεφάλι από αεροβόλο όπλο.

Click4more: Τρίκαλα – Γιος ιερέα ο 15χρονος που έχασε τη ζωή του από αεροβόλο – Θρήνος για τον χαμό του (video)

Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσει στη ζωή τον 15χρονο, δυστυχώς, όμως, άφησε την τελευταία του πνοή.

Τρίκαλα: Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης

Εικάζεται πως ο 15χρονος μπορεί να κατέληξε από ανακοπή καρδιάς και όχι από το σοβαρό τραύμα, καθώς υπέστη σοκ από το συμβάν, κάτι που θα αποφανθεί η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Η μέρα και η ώρα της κηδείας ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά, αφού αναμένεται η ιατροδικαστική έρευνα.

Όσον αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί, απασχολούν την αστυνομία, με τις καταθέσεις να λαμβάνονται με την υποστήριξη ειδικών παιδοψυχολόγων.

Τρίκαλα: Βαρύ πένθος στη Θεόπετρα

Η τραγική είδηση έπεσε σαν βόμβα στην μικρή κοινωνία της Θεόπετρας, με συγγενείς και φίλους να σπεύσουν στο σπίτι της χαροκαμένης οικογένειας, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το κακό που χτύπησε το χωριό τους.

πηγή: tv10.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις