Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Τρίκαλα: Τετραπέρατη γιαγιά μπλόκαρε την απάτη με μία ερώτηση

Τρίκαλα: Τετραπέρατη γιαγιά μπλόκαρε την απάτη με μία ερώτηση

Η γιαγιά ψιλιάστηκε την απάτη στα Τρίκαλα και δεν έγινε θύμα. Ο απατεώνας έβαλε μπροστά το σχέδιό του, αλλά ατύχησε…

Με την γνωστή μέθοδο για… δήθεν τροχαίο ατύχημα κάποιου συγγενικού προσώπου προσπάθησε απατεώνας να εξαπατήσει μια 82χρονη γιαγιά σε ορεινό χωριό του δήμου Πύλης στα Τρίκαλα. Η απάτη δεν ολοκληρώθηκε καθώς η ηλικιωμένη κατάλαβε αυτό που συνέβαινε πίσω από την πλάτη της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 4 Ιουνίου του 2023, όταν η γιαγιά απαντώντας στο τηλέφωνο άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής έναν άντρα να την ενημερώνει πως η κόρη της έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος και χρειάζονται 3.000 ευρώ προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Η ηλικιωμένη που τυχαίνει να έχει μια κόρη που ζει μόνιμα σε κωμόπολη της Λάρισας και την λένε Ελένη, από τα πρώτα λεπτά της επικοινωνίας αντιλήφθηκε πως πρόκειται για απάτη.

«Σε ποια κόρη μου αναφέρεσαι, στην Μαρία;» ρώτησε η γιαγιά. Η καταφατική απάντηση επιβεβαίωσε τις υποψίες της 82χρονης πως επρόκειτο για απόπειρα εξαπάτησης.

Αφού τον έστειλε στο καλό, η γιαγιά του έκλεισε αμέσως το τηλέφωνο. Για το μόνο που μετανιώνει η 82χρονη, όπως λέει η κόρη της, είναι πως δεν του έταξε τα χρήματα και να ειδοποιήσει άμεσα την Αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις