Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τρίκαλα: “Το ήθελε” λέει ο πατέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του! Στη φυλακή ο αδίστακτος αιμομίκτης

Ο βιασμός της ανήλικης έχει συγκλονίσει τα Τρίκαλα και όχι μόνο. Ο πατέρας κακοποιούσε και τη μικρότερη κόρη του. Συναγερμός στις φυλακές όπου θα μεταφερθεί…

Τον δρόμο για τις φυλακές στο Φελλί Γρεβενών πήρε μετά την απολογία του στον ανακριτή ένας 44χρονος από χωριό της Φαρκαδόνας Τρικάλων, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά την 18χρονη (σήμερα) κόρη του και ασελγούσε στη μικρότερη ηλικίας 12 χρόνων. Η κόλαση που ζούσαν εδώ και δέκα χρόνια τα δυο κορίτσια τελείωσε, μετά από καταγγελίες που υποβλήθηκαν στην Ασφάλεια.

Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε τον βιασμό της μεγαλύτερης κόρης του και ισχυρίστηκε προκλητικά πως… εκείνη “το ήθελε”! Στη μικρότερη, μόλις 12 ετών, ο κατά τα άλλα πατέρας φέρεται να έκανε μόνο ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr τα κορίτσια εξετάστηκαν από γιατρούς, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή εξειδικευμένου ψυχολόγου και ψυχιάτρου, προκειμένου να προχωρήσει η έρευνα σε μια προφανώς ευαίσθητη υπόθεση. Ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να συνελήφθη για άλλη υπόθεση, ενώ προκαλούν έκπληξη διαρροές ακόμη και ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (επάγγελμα κατηγορούμενου, χωριό κατοικίας του κλπ.) για την εν εξελίξει έρευνα και δίχως τη συγκατάθεση και εντολή της Εισαγγελικής Αρχής.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις