Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τρίκαλα: Το κομβόι της απελπισίας! Τα λεωφορεία που έφτασαν στα Μετέωρα (Βίντεο)

Τρίκαλα: Το κομβόι της απελπισίας! Τα λεωφορεία που έφτασαν στα Μετέωρα (Βίντεο)

Πρωτοφανή στα χρονικά πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες (Τρίτη 2-6-2020), τα μέλη του Συλλόγου Τουριστικών Γραφείων του νομού Τρικάλων με τα λεωφορεία τους.

Το πρωί μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη. Στη συνέχεια έγινε συγκέντρωση στον περιφερειακό, δίπλα στο Μουσικό Σχολείο και ακολούθησε πορεία των λεωφορείων (που συμμετείχε το 50% περίπου της δυναμικότητας του Συλλόγου), μέσα από τα Τρίκαλα, μέσα από την Καλαμπάκα και κατέληξαν έξω από την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος στα Μετέωρα, συνοδεία πάντα της Αστυνομίας.

Τόνισαν πως ο κλάδος τους λόγω της πανδημίας είχε μεγάλη διάρκεια χωρίς δραστηριότητα και έχει υποστεί τεράστιες ζημίες, αφού τα έξοδα διατήρησης των γραφείων τους τρέχουν, όπως και τα πάγια των λεωφορείων και η συντήρηση αυτών, ενώ παράλληλα με τον κλάδο τους, υπάρχουν πολλοί άλλοι επαγγελματίες που ζουν από αυτόν.

Η σημερινή κινητοποίηση είναι μία ενδεικτική διαμαρτυρία για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά τους, ενώ εάν δεν υπάρξει άμεση επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει, τότε μερικά γραφεία δεν θα αντέξουν και θα φτάσουν στο σημείο να κλείσουν, ενώ δήλωσαν πως θα επανέλθουν πιο δυναμικά με άλλες κινητοποιήσεις.

Πηγή: trikalaola.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις