Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τρίκαλα: «Τον ”τίναξε” ο θάνατος της μητέρας του» λέει η θεία του 46χρονου που σκότωσε τον πατέρα του

Τρίκαλα: «Τον ”τίναξε” ο θάνατος της μητέρας του» λέει η θεία του 46χρονου που σκότωσε τον πατέρα του

Από κατάθλιψη έπασχε ο 46χρονος που σκότωσε με το αλυσοπρίονο τον πατέρα του στα Τρίκαλα, μια υπόθεση που προκαλεί σοκ.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες συγγενικών προσώπων ο 46χρονος από τα Τρίκαλα δεν άντεξε τον χαμό της μητέρας του πριν από τέσσερις μήνες.

Η οικογένεια του έχει βυθιστεί στο πένθος. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον 46χρονο και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα γινόταν.

Η αδελφή του θύματος και θεία του πατροκτόνου είπε μιλώντας στην εκπομπή του Live News: «Μαλώνανε σαν πατέρας με γιο. Το παιδί ξύλα έκοβε και όπως είχε το αλυσοπρίονο πρέπει να έγινε το κακό. Εδώ και 15 με 20 χρόνια ο ανιψιός μου είχε κατάθλιψη, δεν ήταν ψυχοπαθής. Δεν συνέβαινε αυτό, αλλιώς δεν θα τον άφηναν ελεύθερο. Έπαιρνε χάπια, αλλά τα σταμάτησε αφού ήταν καλά. Τον «τίναξε» ο θάνατος της μητέρας του που τώρα έκλεισε τέσσερις μήνες. Ήταν καλό παιδί, φιλότιμο, μόλις τον παίρναμε τηλέφωνο ερχόταν».

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ζούσε μόνος του με τον πατέρα του μέσα στη βιοτεχνία που διατηρούσαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι τσακωμοί τους ήταν συχνοί, ποτέ όμως τόσο έντονοι για να τους ανησυχήσει κάτι.

Ο γαμπρός του θύματος δήλωσε: «Ότι είχανε καβγαδάκια πατέρας και γιος ναι, αλλά τώρα τελευταία εδώ και 4 μήνες έχασε τη μητέρα του. Εγώ απορώ πώς έγινε αυτό και ποιοι ήταν οι λόγοι που τον ώθησαν εκεί».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις