Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τρίκαλα: Χαμός σε σούπερ μάρκετ! Μπήκε μέσα με το ανήλικο παιδί της αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως πίστευε

Τρίκαλα: Χαμός σε σούπερ μάρκετ! Μπήκε μέσα με το ανήλικο παιδί της αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως πίστευε

Επί το… έργον πιάστηκε μια γυναίκα με το ανήλικο παιδί της στα Τρίκαλα. Έκανε γερή μπάζα με άλλους 5 συνεργούς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται χθες Τρίτη (07-04-2020) σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Καλαμπάκας, όταν μια Ρουμάνα, συνοδευόμενη από το ανήλικο παιδί της, άρχισε να ξαφρίζει το κατάστημα. Ενώ για εκείνη όλα κυλούσαν ομαλά, ο υπάλληλος security αντιλήφθηκε τις περίεργες κινήσεις της.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και η δράση της γυναίκας αποκαλύφθηκε. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η… τέχνη της Ρουμάνας δεν άργησε να ξεσκεπαστεί. Σε συνέχεια των ερευνών του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων εξακριβώθηκε πως η γυναίκα μαζί με ακόμη 5 συνεργούς της που αναζητούνται, δρούσαν από τον περασμένο Νοέμβριο και είχαν «χτυπήσει» σούπερ μάρκετ σε Τρίκαλα, Καλαμπάκα και Καρδίτσα, με τις κλοπές τους να φτάνουν τις 14.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έρχονταν στην περιοχή από την Αθήνα, έκαναν το πλιάστικό τους και έφευγαν, μέχρι να ξανά επιστρέψουν και να πιάσουν πάλι δουλειά. Το προανακριτικό έργο έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Πηγή: tv10.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις