Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Τριπλάσια τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη για Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Τριπλάσια τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη για Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η έξοδος των εκδρομέων του τριημέρου κορυφώνεται στη Θεσσαλονίκη, με τον καιρό να βοηθά τα σχέδια μικρών και μεγάλων για κοντινές εξορμήσεις και πιο μακρινά ταξίδια…

Άρχισε η έξοδος των Θεσσαλονικέων για το τριήμερο της Αποκριάς, με την κίνηση στους δρόμους να αυξάνεται ήδη από τις 10:00 το πρωί. Τριπλάσια, σε σχέση με τα αρχικά προγραμματισμένα, είναι και τα δρομολόγια Θεσσαλονίκης – Αθήνας των ΚΤΕΛ, όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στέφανος Τσόλης:

«Η κίνηση είναι πολύ αυξημένη, σχεδόν κάθε ώρα βάζουμε ένα επιπλέον δρομολόγιο. Σκεφτείτε ότι στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, από 24 δρομολόγια αρχικά, έχουμε φτάσει για το τριήμερο στα 60 και ο αριθμός αυτός δεν αποκλείεται να αυξηθεί κι άλλο.

Πιο αυξημένη είναι η κίνηση από την Αθήνα προς την περιφέρεια -τα δρομολόγια είναι 40- ενώ αντίστροφα, από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, είναι 20» γνωστοποίησε ο κ.Τσόλης.

Στο μεταξύ, έχει αρχίσει να αυξάνεται η κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, με τους Θεσσαλονικείς να εκδράμουν προς τη Χαλκιδική, για να περάσουν το τριήμερο είτε στις εξοχικές τους κατοικίες είτε σε κάποιο κατάλυμα, καθώς και στην εθνική Θεσσαλονίκης-Κατερίνης.

Η κίνηση άρχισε να αυξάνεται από το πρωί, αλλά προς το παρόν σημειώνονται μόνο ολιγόλεπτες καθυστερήσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις