Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τροιζηνία: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του δικηγόρου – Οι κινήσεις και τα χτυπήματα μίσους του δράστη

Τροιζηνία: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του δικηγόρου – Οι κινήσεις και τα χτυπήματα μίσους του δράστη

Το ενδεχόμενο να άνοιξε ο ίδιος την πόρτα του σπιτιού του στο δολοφόνο του εξετάζουν οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ μετά τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει γύρω από τη δολοφονία του 58χρονου δικηγόρου στην περιοχή του Γαλατά της Τροιζηνίας.

Οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση μιλούν για ένα στυγερό έγκλημα, πίσω από το οποίο κρύβεται ένα πρωτοφανές μίσος του δράστη για το θύμα. Ο άτυχος 58χρονος φέρεται να πάλεψε με τον άνθρωπο που του αφαίρεσε τη ζωή, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει τα επιθετικά χτυπήματα του δολοφόνου του.

Ο δράστης κάρφωσε ένα μεγάλο αιχμηρό αντικείμενο, όχι μαχαίρι, στο κεφάλι το δικηγόρου, με το τραύμα να είναι διαμπερές. Το χτύπημα αυτό, όπως το χαρακτηρίζουν τόσο ο ιατροδικαστής όσο και οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση ήταν ιδιαίτερα βίαιο και υποδηλώνει ότι ο δολοφόνος ήθελε να βγάλει πάση θυσία από τη ζωή τον 68χρονο. “Πρόκειται για χτύπημα μίσους”, αναφέρουν στο newsit.gr αστυνομικές πηγές.

Click4more: Τροιζηνία: Έτσι σκότωσαν τον γνωστό δικηγόρο – Σοκάρουν οι διαπιστώσεις και οι μαρτυρίες για το έγκλημα

Ο 58χρονος έμενε σε δυόροφη οικεία του Γαλατά μαζί με την μητέρα του. Το κτίριο αποτελείται από δύο διαμερίσματα. Στο ισόγειο έμενε η ηλικιωμένη μητέρα που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και στον πρώτο όροφο ο δικηγόρος, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ασχολούνταν συστηματικά με νομικές υποθέσεις, καθώς είχε αποφασίσει να μεταβεί στο Γαλατά της Τροιζηνίας και να ασχοληθεί με τα ακίνητα της οικογένειας.

Όπως μάλιστα αναφέρουν οι πληροφορίες η οικογένεια είχε μεγάλη περιουσία, από την οποία ο 58χρονος είχε αξιόλογα έσοδα. Οι αστυνομικοί πλέον έχουν απορρίψει το ενδεχόμενο της ληστείας και όλες οι έρευνες τους στρέφονται στο περιβάλλον του 58χρονου άνδρα. Εκτιμούν ότι το έγκλημα προήλθε από διαφορές που είχε με κάποιο άτομο κι ότι ο δράστης δεν αιφνιδίασε με την επίσκεψη του, στο σπίτι του θύματος του.

Click4more: Τροιζηνία: Θρίλερ με την δολοφονία 58χρονου δικηγόρου – Ο ιατροδικαστής μιλά στο newsit.gr

Έτσι οι έρευνες επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο ο δολοφόνος να έφτασε το απόγευμα με βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του δικηγόρου με σκοπό να λύσει με κάθε τρόπος τις διαφορές που είχαν μεταξύ τους. Μάλιστα το πιο πιθανό είναι το θύμα να άνοιξε μόνο τους την πόρτα στο δολοφόνο του, καθώς δεν βρέθηκαν πουθενά ίχνη παραβίασης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις