Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Τροιζηνία: Τι αποκαλύπτει η μητέρα θύματος bullying – «Τον απειλούσαν ότι θα μας σκοτώσουν»

Τροιζηνία: Τι αποκαλύπτει η μητέρα θύματος bullying – «Τον απειλούσαν ότι θα μας σκοτώσουν»

Το καθημερινό bullying που δεχόταν ένας μαθητής μόλις 13 ετών στην Τροιζηνία περιέγραψε η μητέρα του στην τηλεόραση του Mega. Υπενθυμίζεται πως μια παρέα 25χρονων παρενοχλούσε τον μαθητή, αναγκάζοντάς τον μάλιστα να πέσει από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.

Η μητέρα του μαθητή από την Τροιζηνία κατήγγειλε ότι η παρέα εκβίαζε και έκανε bullying στο παιδί από τον Αύγουστο. Το παιδί εκείνη την εποχή άλλαξε συμπεριφορά και άρχισε να ζητά χρήματα από τους γονείς του. Η αδίστακτη παρέα κατάφερε – με απειλές ότι θα σκοτώσουν την οικογένειά του – να αποσπάσει μέχρι και 150 ευρώ από τον άτυχο μαθητή. 

«Του είπαν ότι θα σκοτώσουν τους γονείς και τον αδελφό του αν δεν τους έδινε χρήματα» αποκάλυψε η μητέρα του 13χρονου. «Τον τρομοκρατούσαν και εκείνος φοβόταν να μας μιλήσει» πρόσθεσε.

Όπως είπε, ο 13χρονος είναι παιδί χαμηλών τόνων και ξαφνικά άρχισε να της ζητάει χρήματα. Όταν εκείνη τον ρώτησε τι τα χρειάζεται, το παιδί άρχισε να βρίσκει δικαιολογίες. «Τα μάτια του ήταν κόκκινα, τα χέρια του έτρεμαν. Τον ρώτησα “γιατί, τι τα κάνεις αυτά;”. Προσπαθούσα να τσεκάρω, αλλά δεν βρήκα άκρη» ανέφερε η μητέρα.

 

Αργότερα, όταν το παιδί αρνήθηκε να τους δώσει χρήματα, οι νταήδες τον ανάγκαζαν να πηδήξει από κοντέινερ ύψους τριών μέτρων με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του. Μάλιστα, αρκετές μέρες μετά το ατύχημα η ίδια ειδοποιήθηκε από το σχολείο ότι ο γιος της δεν πήγαινε στο σχολείο. Η ίδια το αναζήτησε και το βρήκε μακριά από το σχολείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Τότε ήταν που ο 13χρονος αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα του. 

Η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση. «Δεν το έκαναν μόνο στο παιδί μου, αλλά και σε άλλα πέντε παιδιά», είπε η μητέρα. Αποκάλυψε, δε, ότι τότε της είπε: «Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θα κοιμηθώ με ησυχία».

«Μαμά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να κοιμηθώ με ησυχία», ήταν τα λόγια του 13χρονου στη μητέρα του.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις