Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Τρόμος για οδηγούς στη Λαμία! Τους πετούν πέτρες για να τους ληστέψουν

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Οι τσιγγάνοι της “Καμηλόβρυσης” αντιγράφοντας εκείνους στο Πυρί Θηβών, στήνουν καρτέρι στους διερχόμενους οδηγούς και πετούν πέτρες στα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος, από τον αιφνιδιασμό που δέχεται ο αμέριμνος οδηγός, όταν “σκάει” η πέτρα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με καταγγελίες στο LamiaReport, πρόσφατα σημειώθηκαν δυο κρούσματα. Στη μια περίπτωση μάλιστα, νεαροί τσιγγάνοι που ήταν πάνω από το δρόμο, κύλησαν μια μεγάλη πέτρα, με αποτέλεσμα να την πάρει από κάτω το αυτοκίνητο και να πάθει ζημιά στο σασμάν.

Ο στόχος των τσιγγάνων που πετούν πέτρες, είναι να σταματήσει ο οδηγός και στη συνέχεια με τη μέθοδο της απασχόλησης να του πάρουν ό,τι πολύτιμο υπάρχει μέσα στο αυτοκίνητο, από την τσάντα με τα χρήματα μεχρι το κινητό και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο αξίας βρουν.

Οι φωτογραφίες είναι από παλαιότερη επίθεση που είχε γίνει σε αυτοκίνητο δικηγόρου από την Αθήνα, ο οποίος διερχόμενος από τη Λαμία δέχθηκε επίθεση στην Καμηλόβρυση.

Όταν σταμάτησε και κατέβηκε από το αυτοκίνητο σοκαρισμένος, οι νεαροί τσιγγάνοι σε χρόνο ρεκόρ του πήραν το χαρτοφύλακα που είχε μέσα χρήματα και σημαντικά έγγραφα από δικογραφίες.

Πηγή: LamiaReport

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε