Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων – Απείλησε εργαζόμενους

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων – Απείλησε εργαζόμενους

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (29.06.2022) στη Θεσσαλονίκη, όταν άνδρας μπήκε κρατώντας μια καραμπίνα σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επί της 26ης Οκτωβρίου.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, με το προσωπικό και τους πελάτες που βρίσκονταν στην αντιπροσωπεία να πανικοβάλλονται στη θέα του μεσήλικα άνδρα με την καραμπίνα!

Ο άνδρας έφτασε στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων 26ης Οκτωβρίου 82 με ένα SUV. Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, κατέβηκε από το αυτοκίνητο κρατώντας καραμπίνα και μπήκε στο κατάστημα απειλώντας τους εργαζόμενους.

Διατηρώντας την ψυχραιμία τους, οι υπάλληλοι κατάφεραν να καλέσουν την Αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα ύστερα από κυνηγητό, όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο Voria.gr. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου και κρατείται.

Εκείνο που προκαλεί απορία για τα κίνητρα του άνδρα είναι πως, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, ο άνδρας δεν ήταν υπάλληλος της αντιπροσωπείας και κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί έκανε ό,τι έκανε. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις