Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ζητάει 1.500.000 ευρώ από τον Απόστολο Βακάκη – Εκδικάζεται η αγωγή [pics, vids]

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ζητάει 1.500.000 ευρώ από τον Απόστολο Βακάκη – Εκδικάζεται η αγωγή [pics, vids]

Το φοβερό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου…

Εντός της ημέρας εκδικάζεται η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου κατά του Απόστολου Βακάκη για το τροχαίο δυστύχημα, που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ο γιος του Mr Jumbo, Γιώργος Βακάκης οδηγούσε την Porsche του πατέρα του στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο που επέβαινε η οικογένεια Πατμάνογλου.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν ο οδηγός Γώργος Βακάκης, ο φίλος του και συνοδηγός, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, αλλά και η σύζυγος Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία και το παιδί τους, Παύλος.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου με την αγωγή του στρέφεται σε βάρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ζητώντας αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον χαμό των αγαπημένων του προσώπων.

Οι δυο νεαροί με την Porsche πήγαιναν παραμονή Καθαράς Δευτέρας στον Αράχωβα, όταν ο νεαρός Βακάκης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αφού έφερε χτύπησε σε κάποιο σημείο του δρόμου, μπήκε στο παράπλευρο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε μπροστά στα μάτια του την οικογένειά του να χάνεται. Ο άτυχος 41χρονος δεν έχει ξεπεράσει το σοκ. Στο video από την κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή του τροχαίου που σόκαρε το πανελλήνιο, φαίνεται και η στιγμή που βγαίνει από την τουαλέτα και κρατά με απόγνωση το κεφάλι του.

Μέσα στο αυτοκίνητο, η 33χρονη σύζυγός του Αποστολία, ο τριών ετών γιος τους Παύλος και το σκυλάκι της οικογένειας, η Φραντζέσκα. Όλοι τους, πέθαναν ακαριαία.

Οι εικόνες του φοβερού τροχαίου στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, έκαναν το γύρο του διαδικτύου και συγκλόνισαν τη χώρα…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Το Έθνος αποκαλύπτει σήμερα το πόρισµα για το δυστύχηµα που συγκλόνισε τη χώρα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017. Βίντεο ντοκουμέντο

Gepostet von ethnos.gr am Freitag, 22. September 2017

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις