Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που χτύπησε την φοιτήτρια – Ξεσπάει η μητέρα της

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που χτύπησε την φοιτήτρια – Ξεσπάει η μητέρα της

Άφαντος ο ασυνείδητος οδηγός που κρύβεται μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη. «Λιώνει» από την αγωνία η μητέρα της 21χρονης κοπέλας που χαροπαλεύει…

Το τροχαίο με την εγκατάλειψη της νεαρής φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να προβληματίζει τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε χτυπημένο αλλά ο ίδιος συνεχίζει να κρύβεται.

Η παράσυρση σημειώθηκε στο ύψος της Καμάρας και ο κίνδυνος για την 21χρονη δεν έχει περάσει. Στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η μητέρα της, που όπως λέει ελπίζει να συμβεί ένα θαύμα για τη ζωή της κόρης της.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν μια σειρά από βίντεο ντοκουμέντα που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Αυτά δείχνουν την πορεία που ακολούθησε μετά την παράσυρση, αλλά και τα όσα έκανε από τη στιγμή που άφησε το αυτοκίνητο στο σημείο που βρέθηκε. Σε εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, βλέπουμε το όχημα να αναπτύσσει ταχύτητα και να απομακρύνεται από την Καμάρα, πριν προλάβει να τον σταματήσει κανείς.

Η φοιτήτρια κτηνιατρικής παρέμεινε τραυματισμένη στο δρόμο. Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν ασθενοφόρο που την μετέφερε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένη. Οι επόμενες ώρες, όπως γνωρίζει και η μητέρα της, είναι κρίσιμες και καθοριστικές για την πορεία της υγείας του παιδιού της. Η τελευταία προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και προσεύχεται να έχει αίσιο τέλος ο εφιάλτης που ζει.

Ακόμη δεν έχει παρέλθει η διάρκεια του αυτοφώρου, καθώς η παράσυρση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 02:00 Νοεμβρίου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες στο πλαίσιο της έρευνας μετέφεραν το όχημα που βρέθηκε χθες στην Περιφερειακή οδό, στην έξοδο προς Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά, και ταυτοποιήθηκε ότι εμπλέκεται στο συμβάν, προκειμένου να το ερευνήσουν και να το ελέγξουν για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Στο στόχαστρό τους έχει μπει και η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης, ερευνώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας. Η κοπέλα, φοιτήτρια Κτηνιατρικής, παραμένει διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, σε κρίσιμη κατάσταση.

Η μητέρα της 21χρονης εξηγεί στο thesstoday.gr, ότι το όνειρo της κόρης της, ήταν μετά τις πανελλήνιες να σπουδάσει στην Κτηνιατρική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτι το οποίο και κατάφερε, μετά από μεγάλο πείσμα. «Το παιδί είναι ένα πανέμορφο πλάσμα μέσα και έξω, η χαρά της ζωής πραγματικά. Ήταν το όνειρό της η Κτηνιατρική. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει, ελπίζουμε σε ένα θαύμα», σημείωσε η μητέρα της 21χρονης, υπογραμμίζοντας ότι την Τρίτη ταξίδεψαν από τα Χανιά για να βρεθούν κοντά της.

Όπως επισημαίνει η ίδια, «το παιδί μου δε γίνεται όπως πριν» συμπληρώνοντας ότι «και να σταματούσε (σ.σ. ο οδηγός) πάλι το ίδιο θα έκανε. Ακόμη και αν τον βρουν και να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, πάλι το ίδιο θα έκανε, δεν έχει σημασία». Δείτε στο επόμενο βίντεο της ΕΡΤ, το αυτοκίνητο του ασυνείδητου οδηγού…

Σε βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr βλέπουμε τι συνέβη, λίγα δευτερόλεπτα μετά την παράσυρση. Άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά και κατάλαβαν τι συνέβη, έτρεξαν προς το σημείο ενώ κάποιοι άλλοι δείχνουν να κοιτάζουν προς την κατεύθυνση που έφυγε ο ασυνείδητος οδηγός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις