Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: «Την πάτησε 2 φορές πριν εξαφανιστεί» δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: «Την πάτησε 2 φορές πριν εξαφανιστεί» δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες
Φωτογραφία Voria.gr

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για το τροχαίο με εγκατάλειψη όταν αυτοκίνητο παρέσυρε μια 21χρονη κοπέλα τα ξημερώματα της Τρίτης (22.11.2022) στη Θεσσαλονίκη, με τους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο να δηλώνουν ότι την πάτησε δύο φορές πριν εξαφανιστεί.

Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη περίπου στη 01:20 τα ξημερώματα, όταν η κοπέλα προσπάθησε να περάσει την Εγνατία στο ύψος της εκκλησίας της Υπαπαντής. Ο ασυνείδητος οδηγός την πάτησε, χτύπησε ένα άλλο παρκαρισμένο όχημα και όταν έκανε όπισθεν την πάτησε ξανά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο.

Ένας εργαζόμενος μαγαζιού της περιοχής δήλωσε στο Voria.gr ότι άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο τη στιγμή του τροχαίου και βγήκε να δει τι συμβαίνει. «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά», δήλωσε ο εργαζόμενος.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε και τις μαρτυρίες των υπολοίπων, ότι το αυτοκίνητο την πάτησε 2 φορές πριν εξαφανιστεί. Η 21χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου σε κρίσιμη κατάσταση ενώ το αυτοκίνητο φέρεται να εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε πλαγιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο δεν έχει πινακίδες κυκλοφορίας και το παρμπρίζ του ήταν σπασμένο. Ο οδηγός παραμένει άφαντος και η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις