Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά την παράσυρση της κοπέλας

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά την παράσυρση της κοπέλας

Έχουν περάσει λίγα δευτερόλεπτα, από τη στιγμή που ο ασυνείδητος οδηγός έχει χτυπήσει με το αυτοκίνητό του την 21 ετών κοπέλα, η οποία προσπαθούσε να περάσει την Εγνατία, στο ύψος της εκκλησίας της Υπαπαντής, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως βλέπετε στο βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά και κατάλαβαν τι συνέβη, έτρεξαν προς το σημείο της παράσυρσης ενώ κάποιοι άλλοι δείχνουν να κοιτάζουν προς την κατεύθυνση που έφυγε ο ασυνείδητος οδηγός.

Το τροχαίο έγινε στη 01:20 τα ξημερώματα με τον οδηγό να πατάει την κοπέλα και να εξαφανίζεται. Μάλιστα, αυτόπτες είπαν ότι πάτησε το κορίτσι δύο φορές! Τώρα, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου σε κρίσιμη κατάσταση.

Το αυτοκίνητο φέρεται να εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε πλαγιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου.

Είχε μπει δεύτερη στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ

Σύμφωνα με το Kriti24, η κοπέλα που παρασύρθηκε και τώρα δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο, είχε μπει δεύτερη στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με 18.423 μόρια.

Ήταν μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Χανίων και η Σχολή που πέτυχε ήταν η πρώτη της επιλογή καθώς, όπως η ίδια λέει, από μικρή να γίνει κτηνίατρος.

Η ίδια είχε πει ότι η χρονιά ήταν δύσκολη λόγω της υγειονομικής κρίσης και των διαδικτυακών μαθημάτων.

«Ωστόσο είχαμε περισσότερο χρόνο για διάβασμα και οι κόποι μου ευοδώθηκαν», συμπλήρωνε.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις