Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τροχαίο «σοκ» με μετανάστες στον Έβρο: Συνελήφθη ο διακινητής – οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε λίμνη – Πνίγηκε άνδρας στο πορτ μπαγκάζ

Τροχαίο «σοκ» με μετανάστες στον Έβρο: Συνελήφθη ο διακινητής – οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε λίμνη – Πνίγηκε άνδρας στο πορτ μπαγκάζ

Τραγικό τέλος είχε ένας μετανάστης στον Έβρο, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη (22.06.2022) με το αυτοκίνητο που τον μετέφερε. Ο άτυχος άνδρας πέθανε από πνιγμό αφού το ΙΧ κατέληξε μέσα στην τεχνητή λίμνη στην Πυλαία. 

Tο αυτοκίνητο, το οποίο μετέφερε συνολικά έξι μετανάστες, εντοπίστηκε από συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου. Ο οδηγός δεν σταμάτησε για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη. Το αυτοκίνητο κατέληξε στη τεχνητή λίμνη που βρίσκεται στην περιοχή της Πυλαίας Φερών, η οποία έχει δημιουργηθεί από τι εργασίες του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ. Ένας εκ των επιβατών εντοπίστηκε νεκρός στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, αφού δεν κατάφερε να βγει από αυτό.

Και οι έξι επιβάτες του αυτοκινήτου δεν είχαν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για την είσοδο τους στη χώρα μας, ενώ το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. 

Ο διακινητής – οδηγός των μεταναστών συνελήφθη και δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις