Δευτέρα, 4 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας» λέει η σύζυγος του οδηγού που έπαθε ανακοπή

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας» λέει η σύζυγος του οδηγού που έπαθε ανακοπή

Η σύζυγος του 60χρονου που έπαθε ανακοπή και προκάλεσε το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τετάρτης (29.11.2023) μίλησε στο newsit.gr για τις τελευταίες τραγικές στιγμές. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ο οδηγός ενός από τα αυτοκίνητα έπαθε ανακοπή και τελικά έχασε τη ζωή του.

«Την ώρα που έγινε το τροχαίο, εγώ βρισκόμουν στη δουλειά μου και με κάλεσαν από την Τροχαία, όπου με ενημέρωσαν ότι ο σύζυγος μου τράκαρε και πως έπαθε ανακοπή. Τους ρώτησα αν ζει ο άντρας μου, αλλά κατάλαβα ότι ο αστυνομικός δεν ήθελε να μου πει», περιγράφει η σύζυγος του 60χρονου στο newsit.gr.

Και συνεχίζει: «Πήγε ο γιος μου με τη νύφη μου στο Ιπποκράτειο, όπου τον μετέφεραν για τα διαδικαστικά. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για το πώς έγινε, τι έγινε. Ο σύζυγος μου είχε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Είχε πρόβλημα με την καρδιά του, είχε και σακχαρώδη διαβήτη. Το πρωί πήγαινε να συναντήσει κάποιους γνωστούς του για μια δουλειά. Πότε ήταν καλά, πότε δεν ήταν και το αυτοκίνητο τον βοηθούσε να κινηθεί. Τον βοηθούσε να είναι καλύτερα. Γι’ αυτό οδηγούσε και έγινε αυτό που έγινε».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις