Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Παράσυρση 25χρονης από μηχανή, εικόνα από το σημείο

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Παράσυρση 25χρονης από μηχανή, εικόνα από το σημείο

Στο νοσοκομείο η 25χρονη κοπέλα μετά την παράσυρση από μηχανή στη Θεσσαλονίκη. Κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο…

Ακόμα ένα τροχαίο με παράσυρση σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με μια 25χρονη κοπέλα να μεταφέρεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο. Ευτυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν κινδυνεύει η ζωή της. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν η ίδια προσπάθησε να περάσει τον δρόμο, από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση. Μια μηχανή δεν πρόλαβε να κόψει ταχύτητα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της. Στο σημείο, στα Λαδάδικα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία νεαρή γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή στη Θεσσαλονίκη, νωρίς το πρωί. Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Πολυτεχνείου, στο ύψος των Λαδάδικων περίπου στις 07:30.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η νεαρή γυναίκα πέρασε τον δρόμο από σημείο που δεν είχε διάβαση και χτυπήθηκε από τη διερχόμενη μηχανή, ο οδηγός της οποίας δεν πρόλαβε να φρενάρει.

Στη συνέχεια έπεσε στο οδόστρωμα ενώ όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με το voria.gr, λόγω του ατυχήματος στο σημείο δημιουργήθηκε συμφόρηση. Η κατάσταση της 25χρονης δεν εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις