Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Τροχαίο στη Βούλα: Σπαρακτικά δάκρυα σε χωριό της Κρήτης για την 19χρονη Διονυσία που σκοτώθηκε

Τροχαίο στη Βούλα: Σπαρακτικά δάκρυα σε χωριό της Κρήτης για την 19χρονη Διονυσία που σκοτώθηκε

Το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, έντυσε στα μαύρα ένα ολόκληρο χωριό στην Κρήτη. Συγγενείς και φίλοι μιλούν για τη 19χρονη Διονυσία που σκοτώθηκε ακαριαία…

Η άτυχη Διονυσία, με καταγωγή από την Κρήτη, βρισκόταν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο που διαλύθηκε μετά το τροχαίο στη Βούλα. Η είδηση «πάγωσε» και έντυσε στα μαύρα το χωριό της. Με συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που την γνώριζαν να μιλούν στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια. Ο οδηγός και η συνοδηγός, δύο παιδιά μόλις 19 ετών, δεν επέζησαν, ενώ οι δύο νεαροί που κάθονταν πίσω κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τα συντρίμμια και μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Συγγενείς και φίλοι της 19χρονης Διονυσίας δεν κρύβουν την συγκίνηση τους για το θάνατο της, στο σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βούλα. Η οικογένεια της 19χρονης έχει καταγωγή από τους Κουνάβους του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στο Ηράκλειο, όπου κάτοικοι παραμένουν σοκαρισμένοι από την απώλεια της νεαρής κοπέλας.

Η κάμερα της Τηλεόρασης Creta βρέθηκε στο χωριό που μένει ο παππούς της αλλά και συγγενείς της 19χρονης. Ήταν το μέρος, που η άτυχη Διονυσία επισκεπτόταν τα καλοκαίρια.

Κάτοικοι και συγγενείς της 19χρονης κάνουν λόγο για ένα πολύ καλό και χαμογελαστό κορίτσι, που έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Με δάκρυα στα μάτια, κάτοικοι του χωριού εκφράζουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό της νεαρής κοπέλας.Από το τροχαίο έχασε τη ζωή του και ο 19χρονος οδηγός του μοιραίου οχήματος, φίλος της Διονυσίας, ενώ άλλο δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το ΙΧ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το μισό μέρος έγινε κομμάτια. Στη συνέχεια, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και σε δέντρο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε σε μάντρα σπιτιού, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις