Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τροχαίο στις Σέρρες: Παράσυρση θανάτου για οδηγό που είχε βγει να βάλει τρίγωνο ασφαλείας

Τροχαίο στις Σέρρες: Παράσυρση θανάτου για οδηγό που είχε βγει να βάλει τρίγωνο ασφαλείας

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι και η παράσυρση στάθηκε μοιραία για τον 61χρονο οδηγό. Σε κατάσταση σοκ ο 24χρονος που τον παρέσυρε στις Σέρρες

Η αδιανόητη ατυχία έκοψε αναπάντεχα το μεσημέρι το νήμα της ζωής του. Οδηγός βγήκε μετά από τροχαίο στις Σέρρες και έβαλε το τρίγωνο ασφαλείας στο σημείο, όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Τη στιγμή που επέστρεφε στο αυτοκίνητό του, σημειώθηκε η παράσυρση, με τον θάνατό του, να είναι ακαριαίος. Ο 24χρονος οδηγός σταμάτησε μετά το δυστύχημα. Ήταν σε κατάσταση σοκ και έλεγε πως δεν είδε έγκαιρα τον άτυχο άντρα και δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 12:00 το μεσημέρι σε κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού στις Σέρρες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 61χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας. Καθώς όμως επέστρεφε στο όχημά του, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος, με συνέπεια να σκοτωθεί.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις