Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τύρναβος: Αναγνώρισε τον παραλίγο απαγωγέα της η 12χρονη μαθήτρια – Συνελήφθη ο άνδρας

Τύρναβος: Αναγνώρισε τον παραλίγο απαγωγέα της η 12χρονη μαθήτρια – Συνελήφθη ο άνδρας

Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες της απόπειρας αρπαγής του ανήλικου κοριτσιού το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 50χρονο Τυρναβίτη ο οποίος φέρεται να αναγνωρίστηκε από το κοριτσάκι και αναμένεται να οδηγηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για να απολογηθεί. 

Ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες της προανάκρισης και ούτε αν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με τον οδηγό του κλειστού φορτηγού.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη όταν το κοριτσάκι την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του παραλίγο να πέσει θύμα αρπαγής από δύο άτομα τα οποία σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται επέβαιναν σε λευκό κλειστό φορτηγάκι (κλούβα).

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άγνωστοι πλησίασαν το κοριτσάκι, που περπατούσε στο δρόμο κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, επιστρέφοντας στο σπίτι του, και αφού σταμάτησαν το φορτηγό, ο συνοδηγός βγήκε έξω το έπιασε από το χέρι και άρχισε να το τραβά με στόχο να το βάλει στο φορτηγό.

Το μικρό κορίτσι φοβισμένο άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια και ευτυχώς που στο σημείο βρέθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία άρχισε να βρίζει τους δύο άγνωστους επίδοξους απαγωγείς οι οποίοι φοβήθηκαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν αφήνοντας τρομοκρατημένο στο οδόστρωμα το μικρό κορίτσι.

Η συνέχεια δόθηκε στο Α.Τ. Τυρνάβου όπου απευθύνθηκε η ανήλικη με τους γονείς της και κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων.

Πηγή: paidis
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε