Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τζέιμς Καφετζής: Τι κατέθεσε η κτηνίατρος την οποία κατηγορεί για το θάνατο του σκύλου του

Τζέιμς Καφετζής: Τι κατέθεσε η κτηνίατρος την οποία κατηγορεί για το θάνατο του σκύλου του

Αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε η κτηνίατρος την οποία ο Τζέιμς Καφετζής κατηγόρησε για το θάνατο του σκύλου του, mέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο Τζέιμς Καφετζής στα Instagram Stories του ισχυρίστηκε ότι ο σκύλος του πέθανε από τα χέρια κτηνίατρου, η οποία έδωσε λάθος δόση ηρεμιστικού.

«Ευχαριστώ πολύ την “γιατρό” που έδωσε λάθος δοσολογία ηρεμιστικού στον Φρανκ μου και τον σκότωσε, ενώ πήγε για μια ενόχληση στο αυτί», έγραψε ο Καφετζής.

Τι ζητά η κτηνίατρος

Η κτηνίατρος με την αίτησή της ζητά να υποχρεωθεί ο Καφετζής να παύσει την προσβολή της προσωπικότητάς της, και ιδίως να αφαιρέσει από τις ιστορίες και δημοσιεύσεις του οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά της και την επαγγελματική της ιδιότητα.

Ζητά ακόμη να ληφθούν εις βάρος του ασφαλιστικά μέτρα, με σκοπό να μην αναφέρει το όνομά της σε κανέναν και για οποιονδήποτε λόγο, να μην αναρτά οποιαδήποτε δημοσίευση σε οιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με εκείνην και την επαγγελματική της δραστηριότητα, να μην προβαίνει σε δημοσιεύσεις σε διαδικτυακές ιστοσελίδες, να μην προβαίνει σε δηλώσεις σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και κανάλια στο youtube.

Επιπλέον, σήμερα θα συζητηθεί και το αίτημά της να εκδοθεί προσωρινή διαταγή με την οποία ζητά να διαταχθούν τα ίδια ως άνω και να απειληθεί σε βάρος του χρηματική ποινή 5.000 € για κάθε δημοσίευση και δημόσια δήλωση σε οποιοδήποτε μέσο διαδικτυακό, τηλεοπτικό, έντυπο, ραδιοφωνικό καθώς και σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να απαγγελθεί κατ’ αυτού προσωπική κράτηση διάρκειας τριών μηνών για κάθε παραβίαση αποφάσεως που θα εκδοθεί.

Το χρονικό σύμφωνα με την κτηνίατρο

Όπως λέει η dimokratiki.gr, η κτηνίατρος αναφέρει πως την 20η Ιουνίου 2022 στο ιατρείο της πήγε η αδελφή του καθ’ ου, σε προγραμματισμένη επίσκεψη προκειμένου να εξετάσει το σκυλάκι της, το οποίο είχε εκδηλώσει -κατά δήλωσή της- συμπτώματα οξείας ωτίτιδας.

Διαπιστώθηκαν, όπως υποστηρίζει, ενδείξεις φλεγμονής και στα δύο αυτιά, αλλά και προχωρημένη φλεγμονή στο αριστερό μάγουλο.

Το ζώο ήταν ιδιαίτερα ανήσυχο και όπως διατείνεται η κτηνίατρος ήταν η αδερφή του Τζέιμς Καφετζή επέμενε -προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί- σε αναισθησία, όπως είχε γίνει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Είχε εξάλλου γίνει επιτυχημένη αναισθησία για τον ίδιο λόγο στο παρελθόν, χωρίς ουδέποτε να παρουσιαστεί καμία επιπλοκή, όπως λέει.

Προτού προχωρήσουν σε αναισθησία στο σκυλάκι χορηγήθηκε ηρέμηση, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ωτοσκόπηση και επειδή, όπως ισχυρίζεται, η ιδιοκτήτρια θεώρησε τη διαδικασία επώδυνη για το σκύλο, επέμεινε σθεναρά να προχωρήσουν σε αναισθησία.

Η κτηνίατρος υποστηρίζει ότι την ενημέρωσε λεπτομερώς όπως είχε κάνει και στο παρελθόν για τη διαδικασία που ακολουθείται και τους κινδύνους που μπορεί να ανακύψουν κατά τη διαδικασία.

Τόσο εκείνη, όσο και ο συνάδελφός της, όπως ισχυρίζεται, της σύστησαν να μην προχωρήσει σε αναισθησία και να γίνει η ωτοσκόπηση με συγκράτηση του ζώου. Πράγματι, χορηγήθηκε αναισθησία και μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός λεπτού διαπίστωσαν ότι το ζώο δεν ανέπνεε σωστά, οπότε έγιναν απευθείας προσπάθειες ανάνηψής του με κάθε δυνατό μέσο επί τουλάχιστον 45 λεπτά, οι οποίες απέβησαν δυστυχώς άκαρπες, καθώς το σκυλί δεν επανήλθε.

Η κτηνίατρος υποστηρίζει ότι ο Τζέιμς Καφετζής χωρίς να παρίσταται, αλλά και χωρίς να έχει ουδεμία στοιχειώδη γνώση της κτηνιατρικής επιστήμης, εκμεταλλευόμενος τη φήμη και τη δημοσιότητα που υπάρχει γύρω από το πρόσωπό του λόγω Survivor, προσέβαλε δημοσίως, την τιμή και την υπόληψή της, προσβάλλοντας στο διαδικτυακό κοινό την εικόνα της. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις