Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τζόκερ: Ειδήσεις για τον υπερτυχερό που έχασε το «χρυσό» δελτίο μία μέρα μετά τη μεγάλη νίκη του

Τζόκερ: Ειδήσεις για τον υπερτυχερό που έχασε το «χρυσό» δελτίο μία μέρα μετά τη μεγάλη νίκη του

Κέρδισε στην πρώτη κατηγορία του τζόκερ αλλά στη συνέχεια έζησε μια απίστευτη ψυχρολουσία στην Καβάλα. Οι εξελίξεις τρέχουν και ο Μάκης Ιορδανόπουλος, ενημερώνεται από τον δικηγόρο του…

Ο δικηγόρος του υπερτυχερού που κέρδισε στο τζόκερ και στη συνέχεια έχασε το «χρυσό» δελτίο, βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ στην Αθήνα. Κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα και εξασφάλισε την πληρωμή του πελάτη του. Του μεγάλου νικητή που έπαθε ψυχρολουσία όταν μετά τους πανηγυρισμούς για τα 252.000 ευρώ που κέρδισε, διαπίστωσε πως το δελτίο είχε κάνει φτερά από το σπίτι του.

Όπως έγινε γνωστό θα περάσουν τρεις μήνες μέχρι να εισπραχθεί το ποσό. Στις αρχές του Μάρτη, ο μεσήλικας που είχε μιλήσει στο Live News για τα γεγονότα που τον έφεραν στο επίκεντρο θα δει τα χρήματα να μπαίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας φίλος του νικητή που θεωρήθηκε ύποπτος για το δελτίο που έκανε φτερά, αρνείται κατηγορηματικά πως κρύβεται πίσω από την υπόθεση. Φέρεται μάλιστα να έβαλε και δικηγόρο προκειμένου να τον εκπροσωπήσει, αν αυτό χρειαστεί.

Το επίμαχο δελτίο του τζόκερ είχε κατατεθεί στις επτά το βράδυ της 5 Δεκεμβρίου του 2021 σε πρακτορείο του Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Την επόμενη ημέρα ο Μάκης Ιορδανόπουλος πήγε στο πρακτορείο του χωριού του στις Κρηνίδες, όπου εκεί πληροφορήθηκε ότι είναι ο ένας μεταξύ των τριών υπερτυχερών που κερδίζουν από 252.000 ευρώ, περίπου 234.000 ευρώ καθαρά.

Το παρακάτω βίντεο του newsit.gr, είναι από τη στιγμή που έχει παραδώσει στον πράκτορα ο Μάκης Ιορδανόπουλος το δελτίο του, και εκείνος το ελέγχει διεξοδικά. Μετά το τσεκάρισμα στα ειδικά μηχανήματα αλλά και την επιβεβαίωση που ήρθε μετά τα απαραίτητα τηλεφωνήματα, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ανακοινώνει στον άνδρα που έχει απέναντι του ότι έχει πιάσει εξάρι! Μάλιστα οι δύο τους κάνουν high five και ο Μάκης Ιορδανόπουλος παίρνει το δελτίο και φεύγει από το πρακτορείο.

Πηγαίνει στο σπίτι του και αφήνει το δελτίο πάνω σε ένα σκρίνιο κι έπειτα βγαίνει έξω με κάποιους φίλους του για να τους κεράσει για την επιτυχία του. Όταν γύρισε σπίτι του, το τυχερό δελτίο είχε κάνει φτερά.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος και περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία. Είχα εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και δεν περίμενα να μου κλέψει κανείς το δελτίο. Ήμουν πολύ χαρούμενος που κέρδισα γιατί αυτά τα χρήματα τα είχα μεγάλη ανάγκη. Τα έχω χαμένα τώρα», είχε πει στο newsit.gr ο Μάκης Ιορδανόπουλος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις