Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τζόκερ: Εκατομμυριούχος στην Κρήτη – Το σύστημα των 12 ευρώ με αριθμούς που συμπλήρωσε ο ίδιος

Τζόκερ: Εκατομμυριούχος στην Κρήτη – Το σύστημα των 12 ευρώ με αριθμούς που συμπλήρωσε ο ίδιος

Τζόκερ με ακόμα ένα άτομο να κάνει την τύχη του. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο στο Ρέθυμνο και ολόκληρη η Κρήτη «ψάχνει» το νέο εκατομμυριούχο…

Το τζόκερ άλλαξε τη ζωή σε άλλη μια οικογένεια, που από χθες το βράδυ, κάνει όνειρα απαλλαγμένη από τα άγχη που πιθανότατα υπήρχαν. Το χρυσό δελτίο ήταν το μοναδικό που βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία της χθεσινής κλήρωσης (αριθμός κλήρωσης 2488) και έτσι όλα τα χρήματα που υπήρχαν, θα μπουν σύντομα στον τραπεζικό λογαριασμό του νικητή ή της νικήτριας. Αυτά ήταν 1.264.025,84 ευρώ. Μετά τους φόρους, τα «καθαρά» θα αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ, καθώς στο επίμαχο δελτίο βρέθηκαν και 3 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία.

Το τυχερό δελτίο του τζόκερ κατατέθηκε σε πρακτορείο στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Ο υπερτυχερός απέδειξε πως είχε μεγάλη έμπνευση. Συμπλήρωσε τους αριθμούς, δίχως τη βοήθεια της μηχανής του πρακτορείου και πλήρωσε 12 ευρώ για το σύστημα που έπαιξε. Λίγες ώρες μετά, έμαθε τα ευχάριστα. Πως αυτό που ονειρευόταν ήταν γεγονός.

Για την ιστορία, στην κλήρωση τζόκερ χθες Κυριακή 04/09/2022 οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 8, 12, 24, 32, 44 και τζόκερ ο αριθμός 18.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις