Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζόκερ: Έμαθε τυχαία για το χρυσό δελτίο που κέρδιζε 5.100.000 ευρώ! Το ασύλληπτο παιχνίδι της τύχης (Φωτό)

Τζόκερ: Έμαθε τυχαία για το χρυσό δελτίο που κέρδιζε 5.100.000 ευρώ! Το ασύλληπτο παιχνίδι της τύχης (Φωτό)

Με το δεξί μπήκε ο Σεπτέμβριος στο τζόκερ, καθώς η χθεσινή κλήρωση ανέδειξε έναν μεγάλο νικητή που κέρδισε 5.109.564,79 ευρώ.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Πειραιά και κόστισε μόλις 3 ευρώ. «Ήταν ένα απλό δελτίο, με 6 μόνο στήλες, τις οποίες είχε συμπληρώσει ο τυχερός μόνος του, χωρίς τυχαία επιλογή. Μία από αυτές τις στήλες είχε τα 5+1 νούμερα και του χάρισε το μεγάλο έπαθλο», εξηγεί ο Φίλιππος Δάγλας, ιδιοκτήτης του «χρυσού» πρακτορείου στη Μαρίνα Ζέας του Πειραιά.

Ο κ. Δάγλας ενημερώθηκε για τη μεγάλη επιτυχία, τυχαία, μέσω ενός εξαδέλφου του. «Με κάλεσε χθες το βράδυ αργά ενθουσιασμένος για να μου πει τα νέα. Το είχε διαβάσει στο internet, σε ένα ρεπορτάζ που είχε βγει για την κλήρωση. Η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη. Είναι η πρώτη φορά που πελάτης μας κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό», δηλώνει ο κ. Δάγλας.

Click4more: Τζόκερ: Σάρωσε στον Πειραιά μετά από 10 συνεχόμενα τζακ ποτ! Με 3 ευρώ κέρδισε πάνω από 5.000.000

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος, ο κ. Δάγλας ετοιμάζεται να το ανακαινίσει και θεωρεί αυτή την επιτυχία ως ένα καλό σημάδι. «Από το πρωί έρχεται κόσμος για να μας συγχαρεί. Κάναμε την αρχή με τον τυχερό του τζόκερ και ελπίζω ότι η νέα εποχή του καταστήματος θα φέρει κι άλλες πολλές επιτυχίες!», τονίζει ο κ. Δάγλας.

Στη δεύτερη κατηγορία κερδών βρέθηκαν 4 επιτυχίες που θα πάρουν 22.084 ευρώ. Δείτε τα αποτελέσματα της χθεσινής διαλογής που ανέδειξε νικητή στην 1η κατηγορία μετά από 10 συνεχόμενα τζακ ποτ!

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online 

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις