Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τζόκερ: Έπιασαν πεντάρι και κλαίνε την τύχη τους – Το σούπερ τζακ ποτ και το όνειρο των 9.000.000 ευρώ

Τζόκερ: Έπιασαν πεντάρι και κλαίνε την τύχη τους – Το σούπερ τζακ ποτ και το όνειρο των 9.000.000 ευρώ

Τζόκερ με νέο τζακ ποτ και 8 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία. Φρενίτιδα για τα 9.000.000 ευρώ που πέφτουν στο τραπέζι για την επόμενη κλήρωση…

Τζόκερ με τη συμμετοχή να βρίσκεται στα ύψη καθώς στην πρώτη κατηγορία της χθεσινής κλήρωσης είχαν συγκεντρωθεί 7.500.000 ευρώ, που περίμεναν τους νικητές. Ούτε και χθες όμως υπήρξαν. Το νέο τζακ ποτ ανεβάζει ακόμα περισσότερο το ποσό για την κλήρωση της Κυριακής, που θα ξεπεράσει τα 9.000.000. Χρήματα ικανά για να εξασφαλίσουν ακόμα και τις επόμενες γενιές των νικητών. Με όλους όσοι παίζουν να κάνουν όνειρα.

Στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ βρέθηκαν 8 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) με τους νικητές να είναι βέβαιο ότι περίμεναν κάτι καλύτερο από το ποσό που κέρδισαν. Αυτό όπως φαίνεται στη διαλογή είναι 17.400 ευρώ μείον τους φόρους. Χρήματα που για τα δεδομένα του τζόκερ και για το μέγεθος της τύχης τους, είναι λίγα.

Η τύχη ήταν με το μέρος τους, κόντρα στις πιθανότητες. Τα δελτία στοίχιζαν από 0,50 έως 27 ευρώ και όλα εκτός από ένα, ήταν τυχαίας επιλογής. Κάτι που σημαίνει ότι οι αριθμοί συμπληρώθηκαν αυτόματα από τη μηχανή του πρακτορείου.

Αναλυτικά στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Πέμπτη 18-08-2022 (αριθμός κλήρωσης 2481), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 23, 13, 7, 15, 45 και τζόκερ ο αριθμός 1.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις