Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τζόκερ: «Φουσκώνει» ο τραπεζικός του λογαριασμός με μόλις 3,50 ευρώ – Η σκέψη που γυρίζει στο μυαλό του

Τζόκερ

Τζόκερ με τα βλέμματα να πέφτουν στη Δράμα και τον ένα και μοναδικό τυχερό της δεύτερης κατηγορίας, που έγινε πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ…

Τζόκερ και η ζωή του από χθες το βράδυ άλλαξε στη Δράμα. Ο ένας και μοναδικός τυχερός στη δεύτερη κατηγορία κέρδισε 98.048 ευρώ, καθώς πήρε όλα τα χρήματα που μοιράζονταν σε εκείνους που θα έπιαναν πεντάρι. Στην πρώτη κατηγορία του τζόκερ σημειώθηκε τζακ ποτ και έτσι στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής θα μοιραστούν τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ. Με το ενδιαφέρον να αναμένεται έντονο καθώς τα χρήματα που πέφτουν στο τραπέζι είναι πολλά και ικανά να λύσουν οικονομικά προβλήματα μια για πάντα.

Στη χθεσινή κλήρωση (2418) βρέθηκε μία επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία. Η διαλογή έδειξε πως το τυχερό δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο στη Δράμα και κόστιζε μόλις 3,50 ευρώ. Δεν ήταν δελτίο τυχαίας επιλογής που σημαίνει πως ο τυχερός ή η τυχερή συμπλήρωσε τους αριθμούς και έπεσε έξω μόνο στον μαγικό αριθμό του τζόκερ που ήταν το 7. Αν είχε συμπληρωθεί και αυτός, θα πήγαινε αυτόματα στα κέρδη της πρώτης κατηγορίας που χθες ήταν 2.675.000 ευρώ.

Είναι πιθανό να σκέφτεται από χθες το βράδυ πως αν έδινε επιπλέον 10 ευρώ και συμπλήρωνε όλους τους αριθμούς στο κάτω πεδίο του τζόκερ, τώρα θα ήταν πλούσιος. Κανείς όμως δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων τα παιχνίδια της τύχης. Έστω και χωρίς τα εκατομμύρια της πρώτης κατηγορίας, λογικά θα αισθάνεται χαρούμενος.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Πέμπτη 24-03-2022 (αριθμός κλήρωσης 2418), οι τυχεροί αριθμοί ήταν 2, 13, 16, 20, 45 και τζόκερ ο αριθμός 7.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις