Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Τζόκερ: Η 28η Οκτωβρίου τον βρήκε εκατομμυριούχο! Μαγική και ονειρεμένη η νύχτα που προηγήθηκε στη Θεσπρωτία

δελτίο τζόκερ

Το τζόκερ έλυσε μια για πάντα τα οικονομικά του προβλήματα. Στη Θεσπρωτία το χρυσό δελτίο, που δεν ήταν τυχαίας επιλογής…

Έναν υπερτυχερό που κερδίζει 2.300.000 ευρώ ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση του τζόκερ. Το δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας και κόστιζε μόλις 2 ευρώ. Ο κάτοχός του, συμπλήρωσε μόνους τους μαγικούς αριθμούς και έπεσε μέσα σε όλους. Η κλήρωση άλλαξε τη ζωή του για πάντα. Όχι μόνο έπιασε το πολυπόθητο 5 +1 αλλά ήταν και ο μοναδικός νικητής στην πρώτη κατηγορία.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 6, 8, 17, 30, 37 και Τζόκερ το  8. Στη δεύτερη κατηγορία κερδών βρέθηκαν δύο επιτυχίες που θα πάρουν από 64.100 ευρώ. Δείτε παρακάτω την ταυτότητα της κλήρωσης και τις περιοχές που κατατέθηκαν τα δελτία των νικητών…

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online 

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις