Κυριακή, 5 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τζόκερ: Η νύχτα που όλα τα χρήματα έμειναν άθικτα – Οι 18 που δεν θα ξεχάσουν την κλήρωση ποτέ

Τζόκερ: Η νύχτα που όλα τα χρήματα έμειναν άθικτα – Οι 18 που δεν θα ξεχάσουν την κλήρωση ποτέ

Τζακ ποτ στο τζόκερ και μάλιστα στις δύο πρώτες κατηγορίες, με τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί σε αυτές να μεταφέρονται στην επόμενη κλήρωση, όπου τα ποσά θα ανέβουν ακόμα περισσότερο…

Το τζόκερ δεν ανέδειξε κάποιον υπερτυχερό στην κλήρωση της Τρίτης 22 Νοεμβρίου. Στις δύο πρώτες κατηγορίες δεν βρέθηκε κάποιο δελτίο που να κερδίζει και έτσι όλα τα χρήματα μεταφέρονται στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου. Τα βλέμματα πέφτουν στους νικητές της 3ης κατηγορίας. Σε εκείνους που κατάφεραν να πιάσουν 4+1 και κερδίζουν από 2.500 ευρώ. Συνολικά βρέθηκαν 18 επιτυχίες, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί τα πρακτορεία που πόνταραν.

Αν και τα χρήματα δεν είναι λίγα, το πιθανότερο είναι να αισθάνονται και λίγο άτυχοι. Όλοι τους, έπιασαν τον μαγικό αριθμό του τζόκερ που χθες ήταν το 2, αλλά έπεσαν έξω σε έναν από τους 5 πρώτους αριθμούς. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, θα πήγαιναν στη μεγάλη «δεξαμενή» της πρώτης κατηγορίας, που είχαν συγκεντρωθεί 3.139.000 ευρώ.

Στην επόμενη κλήρωση του τζόκερ, το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας, αν υπάρξουν, ανεβαίνει στα 3.500.000 ευρώ τουλάχιστον. Η συμμετοχή στις τελευταίες κληρώσεις αυξάνεται μετά τα πρώτα τζακ ποτ και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη ενόψει της επόμενης.

Για την ιστορία στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Τρίτη 22-11-2022 (αριθμός κλήρωσης 2522), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι και 4, 20, 30, 37, 41 τζόκερ ο αριθμός 2.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις