Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τζόκερ: Η νύχτα της ζωής του! Αδιανόητη τύχη με μόλις 1 ευρώ που του αλλάζει τη ζωή

δελτίο τζόκερ

Ένας και μοναδικός ο υπερτυχερός του τζόκερ. Το δελτίο που κατέθεσε σε πρακτορείο στη Θεσσαλονίκη, αλλάζει για πάντα τη ζωή του. Οι πιθανότητες που είχε πριν την κλήρωση ήταν κάτω από 1%…

Μετά τα 11.500.000 ευρώ που μοιράστηκαν σε δύο τυχερούς την περασμένη εβδομάδα, το τζόκερ έλυσε το οικονομικό πρόβλημα και σε έναν υπερτυχερό στη Θεσσαλονίκη. Στην κλήρωση (2138) ήταν ο ένας και μοναδικός νικητής στην πρώτη κατηγορία.

Κερδίζει 600.000 ευρώ και πλέον κάνει… άλλου είδους όνειρα για το μέλλον. Το “χρυσό” δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην οδό Αριστοτέλους 10 στη Θεσσαλονίκη. Επρόκειτο για απλή συμμετοχή με τυχαία επιλογή. Οι αριθμοί δηλαδή συμπληρώθηκαν από τη μηχανή του πρακτορείου και όχι από τον κάτοχο του δελτίου.

Click4more: Τζόκερ: Έπαιζε για χρόνια τους ίδιους αριθμούς και επιτέλους δικαιώθηκε! Η νύχτα που θα θυμάται για πάντα (Φωτό)

Λίγες ώρες μετά έμαθε τα αποτελέσματα και το πιο τρελό όνειρο είχε γίνει πραγματικότητα. Στην κλήρωση μάλιστα δεν βρέθηκε επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία. Ο νικητής συνέτριψε τους νόμους των πιθανοτήτων, αφού από το κόστος του δελτίου, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι δεν είχαν συμπληρωθεί όλοι οι αριθμοί στο πεδίο του τζόκερ.

Για την ιστορία οι τυχεροί αριθμοί στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ είναι 4, 5, 9 , 30 , 32 και τζόκερ ο αριθμός 4.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online 

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις