Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τζόκερ κλήρωση 2584: Τζακ ποτ και πάνω από 2.200.000 ευρώ την Τρίτη του Πάσχα

Τζόκερ κλήρωση 2584: Τζακ ποτ και πάνω από 2.200.000 ευρώ την Τρίτη του Πάσχα

Το Τζόκερ δεν ανέδειξε νικητή στις δύο πρώτες κατηγορίες. Τα χρήματα μετά το νέο τζακ ποτ μεταφέρονται στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου…

Η πασχαλινή κλήρωση του Τζόκερ έγινε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου και η διαλογή έδειξε πως σημειώθηκε νέο τζακ ποτ. Η κληρωτίδα έβγαλε 3 αριθμούς στη σειρά και δεν υπήρξε υπερτυχερός. Δεν υπήρξε νικητής ούτε στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) και έτσι όλα τα χρήματα μεταφέρονται για τους νικητές της επόμενης κλήρωσης την Τρίτη του Πάσχα.

Τζακ ποτ σημειώθηκε στο Τζόκερ, στην κλήρωση 2584 που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Δεδομένου ότι στην πρώτη κατηγορία δεν βρέθηκε κάποιος νικητής, τα 2.113.728,13 ευρώ μεταφέρονται για την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι το ποσό ανεβαίνει σε τουλάχιστον 2.222.222 ευρώ.

Ούτε στη δεύτερη κατηγορία προέκυψε κάποιος τυχερός για τα 56.373,30 ευρώ, ενώ στην τρίτη κατηγορία βρέθηκαν 40 επιτυχίες, με τους νικητές να κερδίζουν από 2.500 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ στην κλήρωση 2584 είναι: 1, 2, 3, 11, 40 και Τζόκερ είναι το 1.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις