Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τζόκερ: Μεγάλη έμπνευση με μόλις 3 ευρώ! Οι κολλητοί αριθμοί στην πρώτη 20άδα του αλλάζουν τη ζωή

δελτίο τζόκερ

Το τζόκερ αλλάζει τη ζωή του προς το καλύτερο. Τρία ευρώ του ήταν αρκετά για να ζήσει μια από τις πιο ευτυχισμένες νύχτες της ζωής του…

Ο λόγος για τον ένα και μοναδικό τυχερό της χθεσινής κλήρωσης στη δεύτερη κατηγορία (5άρια). Στην πρώτη σημειώθηκε τζακ ποτ και έτσι το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές στην επόμενη κλήρωση, ανεβαίνει στα 777.000 ευρώ τουλάχιστον.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο του Παπάγου στην Αθήνα και κόστιζε μόλις 3 ευρώ. Δεν ήταν τυχαίας επιλογής όπως προκύπτει από τη διαλογή του ΟΠΑΠ. Ο κάτοχός του, συμπλήρωσε τους αριθμούς και αποδείχθηκε πως είχε έμπνευση. Έπεσε μέσα σε όλους εκτός από τον μαγικό αριθμό του τζόκερ που ήταν το 7.

Κερδίζει 135.000 ευρώ. Χρήματα που σίγουρα του δίνουν βαθιά οικονομική ανάσα όχι μόνο για το φετινό καλοκαίρι, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Για την ιστορία οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του τζόκερ (αριθμός κλήρωσης 2140) ήταν οι: 1, 11, 16, 17. 36 και τζόκερ ο αριθμός 7.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις