Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τζόκερ: Σε Πάρο και Χαλκίδα τα τυχερά πεντάρια!

ΦΩΤΟ από το EviaZoom
ΦΩΤΟ από το EviaZoom

Στη πόλη της Χαλκίδας παίχτηκε το ένα από τα οκτώ τυχερά δελτία που βρέθηκαν στην δεύτερη κατηγορία του Τζόκερ (5αρια), στην κλήρωση της Πέμπτης και κερδίζουν από 95.968 ευρώ το καθένα…

Το τυχερό δελτίο αξίας 3 ευρώ κατατέθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γιάννη Ντόβρου. Aκούστε τι λέει ο ίδιος:

Και στην Πάρο τυχερό πεντάρι!

 

Η τύχη φαίνεται να έκλεισε το μάτι σε παριανό καθώς ένα από τα οχτώ τα τυχερά δελτία της χθεσινής (9/2/2017) κλήρωσης του τζόκερ παίχτηκε στην Πάρο!
Στο πρακτορείο «Το τυχερό» της Παροικίας, άγνωστος μέχρι στιγμής συμπολίτης μας με απλή συμμετοχή, έγινε πλουσιότερος κερδίζοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 95.968 ευρώ!

Νικητής της δεύτερης κατηγορίας ο τυχερός, έπιασε το “μαγικό πεντάρι” που αναδείχτηκε από την κλήρωση (νικήτρια στήλη: 11,17,29,33,43) χωρίς ωστόσο να “αγγίξει” το πολυπόθητο τζόκερ, (16) που θα τον έβαζε στο κλαμπ των εκατομμυριούχων!

Να σημειωθεί ότι στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ σημειώθηκε και πάλι τζακ ποτ με το ποσό να φθάνει στα 14.000.000 ευρώ στην επόμενη κλήρωση! Η φρενίτιδα του τζόκερ συνεχίζεται καθώς μετά από αλλεπάλληλα τζακ ποτ το ποντάρισμα έχει φθάσει σε αστρονομικά ποσά αφού στις τέσσερις τελευταίες κληρώσεις παίχτηκαν συνολικά 30.000.000 ευρώ σε Ελλάδα και Κύπρο!

Πηγή: parianostypos, eviazoom,

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε