Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τζόκερ: Στα Βραχνέικα της Πάτρας ο νικητής των 15.500.000€ – Το χρυσό δελτίο κόστισε 2,5€ – Τι λέει η πράκτορας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 

– Τζόκερ: Ο υπερτυχερός των φετινών Χριστουγέννων είναι από τα Βραχνέικα της Πάτρας
– Ο υπολογιστής του πρακτορείου επέλεξε τους 6 μαγικούς αριθμούς με μόλις 2,5€ που έδωσαν 15,5εκ.€
– Οι πρώτες δηλώσεις της ιδιοκτήτριας του πρακτορείου, που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων
– Σε πελάγη ευτυχίας άλλα 5 άτομα, που κέρδισαν από 197.000€ το καθένα στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ
– Τι ζήτησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου από τον εκατομμυριούχο μετά τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στα Βραχνέικα εντοπίστηκε ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 15,5 εκατ. ευρώ. Ο τυχερός ή τυχερή που αγόρασε το δελτίο έδωσε μόλις 2,5 ευρώ και επρόκειτο για τυχαία επιλογή, δηλαδή για επιλογή του υπολογιστή του πρακτορείου. Το μυθικό ποσό συγκεντρώθηκε έπειτα από αλλεπάλληλα τζακ ποτ που δημιούργησαν φρενίτιδα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Tο χρυσό δελτίο αγοράστηκε από το πρακτορείο της κυρίας Όλγας Κόρδα, το οποίο βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στα Βραχνέικα. Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μιλώντας στην Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΙ είπε ότι δεν είναι ακόμα γνωστό ποιος είναι ο ή η τυχερή και πως ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο πρακτορείο, ο κάτοχος του τυχερού δελτίου, εκτιμώντας ότι ίσως να μην θελήσει να εμφανιστεί μιας κι επι της ουσίας από χθες τον αναζητά όλη η Ελλάδα!

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, μίλησε για τους γνωστούς που έχει στα Βραχνέικα, ενώ προέτρεψε τον ή την τυχερή να βάλει ένα φανάρι στη Παλιά Εθνική στο ύψος των Βραχνεϊκων, καθώς όπως είπε, αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες μέσα στο χωριό, από διερχόμενους οδηγούς, με αποτέλεσμα να έχουν σημειωθεί ατυχήματα.

Για την ιστορία, οι τυχεροί αριθμοί που βγήκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής κλήρωσης ήταν οι: 10, 27, 28, 31, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 3. Εκτός από το χρυσό δελτίο της Πάτρας, βρέθηκαν 5 ακόμη στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) που έκαναν πλούσιους τους κατόχους τους. Αυτό, γιατί το καθένα από αυτά κερδίζει όπως βλέπετε στον παρακάτω πίνακα, το ποσό των 196.197,19€…

 Ουρές στα πρακτορεία

Αυτή κι αν ήταν φρενίτιδα. Δεν ήταν και λίγα τα 15,5 εκατομμύρια! Πως να μην τα σκέφτεται κανείς; Και πως να μην ελπίζει; Τζόκερ: η λέξη που βρίσκεται τα χείλη εκατομμυρίων Ελλήνων. Με την ελπίδα πως τα 5+1 νούμερα που θα επιλέξουν, θα είναι οι τυχεροί αριθμοί. Οι αριθμοί που θα τους κάνουν πλούσιους, που θα τους βοηθήσουν να πληρώσουν χρέη, να βοηθήσουν εαυτούς και αγαπημένους.

Αν όχι όλη η Ελλάδα, τουλάχιστον η μισή βρέθηκε την Κυριακή σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Και συμπλήρωσε το δελτίο του Τζόκερ. Με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά, μπορεί να είναι εκείνοι οι μεγάλοι τυχεροί. Κι ας μην κερδίσουν όλο το ποσό που μοιράζει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ. «Να τα μοιραστούν πολλοί» εύχονται οι περισσότεροι.

5+1 τυχεροί αριθμοί και 15,5 εκατομμύρια λόγοι για να κυνηγήσει κανείς την τύχη του. Όλη μέρα, στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα επικράτησε το… αδιαχώρητο. Αμόκ και φρενίτιδα. Ένα κάλεσμα στη Θεά Τύχη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε