Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Τζόκερ: Στη Θεσσαλονίκη το χρυσό δελτίο – Πόνταρε 3 ευρώ στη Νεάπολη και κέρδισε 2.600.000 ευρώ

Τζόκερ: Στη Θεσσαλονίκη το χρυσό δελτίο – Πόνταρε 3 ευρώ στη Νεάπολη και κέρδισε 2.600.000 ευρώ

Τζόκερ με την τύχη να κλείνει το μάτι στη Νεάπολη στη Θεσσαλονίκη. Το τυχερό δελτίο ήταν τυχαίας επιλογής και κόστισε μόλις 3 ευρώ…

Τζόκερ και το πιο τρελό όνειρο για έναν υπερτυχερό παίκτη έγινε πραγματικότητα στη Θεσσαλονίκη. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο στη Νεάπολη και ήταν το μοναδικό που κέρδισε στην πρώτη κατηγορία. Τα 2.601.701 ευρώ σύντομα θα μπουν σε τραπεζικό λογαριασμό του νικητή μείον το 20% του ποσού, που είναι οι φόροι. Τα χρήματα είναι πολλά, ικανά να εξασφαλίσουν ακόμα και τις μελλοντικές γενιές και τα σενάρια στην πόλη για την ταυτότητα του νικητή δίνουν και παίρνουν από νωρίς το πρωί.

Το τυχερό πρακτορείο που κατατέθηκε το δελτίο του τζόκερ βρίσκεται στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 53 και Ρούσβελτ. Ήταν ένα δελτίο τυχαίας επιλογής που κόστισε 3 ευρώ. Οι αριθμοί συμπληρώθηκαν αυτόματα από τη μηχανή του πρακτορείου και τη νύχτα της Πέμπτης 30 Μαρτίου του 2023, το πιθανότερο είναι πως μια οικογένεια ξενύχτησε «μεθυσμένη» από την επιτυχία και τα κέρδη.

Στη δεύτερη κατηγορία του τζόκερ (5άρια) βρέθηκαν 3 επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των 20.592 ευρώ η κάθε μία. Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι εξής: 3, 4, 8, 12, 38 και Τζόκερ το 1. Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην κλήρωση της Κυριακής 2 Απριλίου είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις